11 Kasım 2013 Pazartesi

Tarkan'dan Kombin Postları Vol:1

Bugün Tarkan'la ilgili kombin denemelerimin ilkini yazayım dedim çok seviyorum ben onun bu hallerini büyümüş adam olmuş gibi gerçi beni bu çekimde baya zorladı  havada karamaya başlamıştı o yüzden de resimler hep flu çıktı ama neyse bakalım.
Bu arada hafta içinde oldukça sinirlendiğim bir mevzu yaşadım sizinlede paylaşmak istiyorumve birkez daha ülkemin daha yol alacağı çok zaman var dedim. Tarkan'ın lisanslı aldığımız bir gözlüğü vardı güya bize ballandıra ballandıra sattılar çok da ünlü bir gözlükçüden aldık bide hani birkere alalım iyi olsun hesabı garantili kırılmaz eğilmez bükülmez dediler iyi bir para bayıldık aldık neyse  ilk önce ramazan bayramı arefesinde çıt dedi kulpu koptu götürdük firmaya bize 20 gün süre verdiler ne diyorsunuz siz dedim o süreçte bu çocuğun tedavisi var nasıl olacak yok işte şöyle böyle dediler birazda sinirlendik açıkcası sonuçta garantili mal bize yedek gözlük vermeleri gerek benim birçok tanıdığımda aynı mevzu oldu ve yedek gözlük verdiler neyse biz sinirlenince çıktık 5 dk sonra aradılar gelin yedek gözlük verelim bakın işe sinirlenmeyince olmuyor yani neyse aldık birkaç gün sonra gözlük geldi eve getirmişler ben gidince farkettim camın bir tarafını tabiri caizse zımparalamışlar hemen götürdük yok efendim siz çizmişsinizdir felan filan demeye başladılar olayı anlatınca ve cemı görünce tabiki söylediklerini yemek zorunda kaldılar ve camları birazda surat yaparak değiştirdiler biz gözlüğü 10 gün kullanabildik gene aynı yerinden kırıldı çünkü baştan savma yaptıkları belli götürdük tekrar gözlükleri neyse tabi bizi gördüler suratları değişti sanki o kadar parayı bayılmadık biz onlara. Dedik aynı şey oldu bu sefer gene 20 gün lafları dolaşmaya başladı ağızlarında bide yedek gözlükte vermiyorlar lanet olsun dedim neyse yedek bir gözlük daha yaptırttım ve o kırılmaz diye sattıkları gözlük, gözlüğü çıkarırken geçen hafta ortadan ikiye ayrıldı hiçbişey yokken götürdük verdik firmaya gene bir suratlı karşılama cuma günü telefon gelmiş evdekilere gözlük malesef olmuyor cumartesi Tarkan'ın halası gitmiş kağıt imzalatmaya kalkmışlar oda açmış ağzını yummuş gözünü sizi demiş internet ve yayın aracılığıyla heryere şikayet edeceğim siz lisanslı mal satıyorsunuz hemde o biçim bir paraya bide garanti veriyorsunuz sonrada arayıp olmuyor bu diyorsunuz niye o zaman kırılmaz eğilmez bükülmez diye satıyorsunuz birde bilindik bir firmasınız bizde size güvenerek geldik almaya bunlar şikayet lafını duyunca tamam hanfendi biz sizin işinizi halledeceğiz deyip özür dilemelere başlamışlar firma müdürü gerekirse ben karşılarım yeterki şikayet etmeyin demiş ya şok oldum ne yani biz hep böylemi olmak zorundayız illa cazgırmı olacağız ki işimiz halladilsin inanın öyle canım sıkıldı ki dedim ya 40fırın ekmek yememiz lazım adam olabilmek için neyse bakalım ne olacak bekliyoruz .

Biz resimlere dönelim bakalım siz neler diyorsunuz nasıl olmuş benim yakışıklım,





 
Şu surata bak hele




                            Burada halasıyla tatlı bıdığım

Pantolon: LCW
Sweatshırt: LCW
Ceket: LCW
Ayakkabı: LCW
Atkı :LCW
yani kombin baştan aşağı LCW atlet ve kilodu dahil :):):)

                   KOMBİN POSTLARININ DEVAMLARI GENE GELECEK :)
                                                     
                   SAĞLICAKLA KALIN BAAAYYYYY

8 yorum:

ayak izleri-sevgi dedi ki...

tarkanım yakıyorsun ortalığı.. çok tatlısın ya. bir de benim erkekte kırmızı takıntım vardır.. inanılmaz yakıştırırım.. hele de böyle esmer veletlerde başka bir güzel duruyor..
gözlük sorununuza çok üzüldüm.. keşke ismini verseydin firmanın..

burcu dedi ki...

:; Aman Allah'ım bu ne şekerlik :)))
Yakıyorsun Tarkan !! Haftanın değil yılın en şık beyfendisi seçiyoruz seni kızımla :)) öptüüük...

Oglak Kizlari dedi ki...

Ay yazsana şu adamların adını.
Tovbe ...

Yakışıklı süper.
Nazar değmesin. Maşallah.

Kızgın anne

Tarkanın Annesi dedi ki...

Sevgicim aynı kanaatteyim artık erkeklerde özellikle çocuklarda rengarenk seçenekler var öüldünüz

Burcucum teşkkürler:)

Oğlak kızları çok teşekkürler neyse adı bende kalsın bakalım napacaklar bekliyoruz hatalarını telafi edebilecekler mi

Necla Şölen dedi ki...

Maşallah Tarkan'a çok şık:=)))

Tarkanın Annesi dedi ki...

Neclacım teşekkürler

Seldacım ziyaretine çok memnun oldum senide tanımış oldum böylece

darkolivee dedi ki...

Oyy ben onun gül yüzünü yerim yahuu
maşallah
çok tarz olmuş annesi yakıyor vallahi ortalığıı
gözlük olayında ben senin kadar sabırlı olamazdım
taaaa en üstlerine kadar ulaşır rezil ederdim onları
satarken iyi, malın arkasında durmaya gelince yan çiz
olduu başka, Tarko'nun halası çok iyi yapmışş, başka türlü anlamaz bunlar ne demek yüz eğmek müşteri memnuniyeti diye bişiy var, keyfimizden takmıyoruz herhalde gözlüğü sağlık bu, ayy pc başında sinirlendim bana ne oluyorsa :D

öpüyorum tatlım
bloğumda çekiliş var, katılsana :)

Kuzununannesi dedi ki...

ama ben buna yorum yazmıstım sankı..nefıs olmus bayıldım tarzını sevdıgım ataturk torunumç..ceketın pantolonun her seyınnnn mısler gıbııı ..melegımsın