2 Şubat 2010 Salı

Kafa Tos Tos Tosssssssssss

Tarkan bir iki gündür çok kötü bir huy edindi. Bişeyi istediğinde isteği olmazsa kendini yere atıyor debeleniyor bu biraz sevimli ama arada bir başını tosluyor yere. O kadar şaşkınım ki. Nerden öğrendiğini bir türlü anlayamıyorum. Yapma annecim etme annecim diyorum olmuyor babası yaptığının kötü olduğunu anlatmaya çalışıyor olmuyor hayır diyorsun olmuyor. Ha istekleri de öyle makul şeyler değil yani ya mutfakta çekmecelerden çatal bıçak gibi şeyleri almak(kaşık değil yalnız nerde kesici şey varsa onu istiyor) bardakları yerlere vurmak sularla oynamak sehpaları çekmek (bu arada geçen oynıyayım derken burnu sehpaya geldi) yani nerde tehlikeli şeyler varsa onlar. Bu arada son 1,5 haftadır iyice fazlalaşan bu meme emme isteğini saymıyorum bile. Nerdeyse 5 dk arayla karnı çok tok olsa dahi meme emmek istiyor. İlgisini dağıtmaya çalışmakta pek fayda vermiyor malesef. İşte bu isteklerinden biri yapılmasın başlıyor debelenmeye ve başını toslamaya. canı birkaç kez yanmış olmasına rağmen dün 3 kere yaptı aynı hareketi. Ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası.

5 yorum:

ELİF dedi ki...

Sibelciğim, tam bu aylarda yapıyorlar aynı hareketi merak etme, görmemezlikten gel, yapma etme deme,farketmiyormuşsun gibi yap, bak bıraktığını göreceksin...

İkizBebek dedi ki...

bende ilk başta yapma etme dedim,baktım olmayınca Elif'in dediği gibi,yapma diye ısrar etmedim,bir süre sonra bıraktı.Emme isteği için anneyi özlemesinden kaynaklanıyor diye okumuştum bir yerlerde.

Sibelbek dedi ki...

Sibelcim, oluyor öyle... bir geliyor bir gidiyor hatta :P elinde kesecek birşey yoksa bırak ilgilenme, sen ilgilenmedikçe zamanla unutur, merak etme :)

zuzuların annesi dedi ki...

Uğrayamamıştım nicedir...
Maşallah ne kadar da büyümüş yakışıklı:)

Eylm-Sdnz dedi ki...

Canım geçici bi dönem..üstüne gitme ilgisini başka yöne dağıtmaya çalış..bende ilk önce panik olmuştum sonradan toparladı..hadi kolay gele:)))