23 Şubat 2010 Salı

Saçlarda Gitti Üstelik


Dün aile dostlarımızından birinin evindeydik bebek ziyaretindende. Çok sık görüşemiyoruz açıkcası biraz bizimkisi çocuktaaan çocuğa oluyor.Minik Nil öyle tatlı uyuyordu ki kıyıp resmini dahi çekemedim korkumdan. Ona bakınca sonra dönüp evde bir yaşını geçmiş diğer iki küçük afacana bakınca ne kadar küçüklermiş doğduklarında dedim. Hatta inanamadım Tarkan'da böylemiymiş dedim nasıl tutmuşum ben onu nasıl emzirmişim inanamadım.Bide Allah sabır versin dedim 1,5 yaşında bir tatlı prenses ve 12 günlük güzel bir melek zor olsa gerek büyük cesaret. Her ikisine de yetişmek helede ikiside anne bakımına muhtaçken.

Bu arada Tarkan'ın saçlar gitti baya yele kıvamındaydı çünkü. Ama ne zorluklarla kesildi saçları önde Tarkan ardında berber elinde makas fır fır döne döne hafif kırpıkça bir halde saçları anca bu kadar kesilebildi. Şimdi sabırsızlıkla onların tekrar uzamasını bekleyip duvara her yeni gün için bir çeltik daha atıyoruz. Çabuk uzasın saçları diye.

Biraz şekil yapalım diyorsun ama Tarkan'ın saçında ne mümkün o şeklin durması beş dk sonra hepsini bozuyor. Şekil 1A -1B-1C.... ve diğerlerinde görüldüğü üzre.









Siz bunların böyle durduklarına bakmayın hele Tarkan'ın. Of Naz'ı görünce ne heyecanlandı ne sarıldı ne çekmeler kızı ne itişmeler ne kakışmalar. Bi ara birlikte yere kapaklandılar. Oyuncakları getirdik önlerine daha kötü oldu birinin aldığını diğeri istiyor diğerinin aldığını öbürü elinden kapıp kaçıyor. Baktık yook olacak gibi değil biz en iyisimi kalkalım biran önce evimizin yolunu tutalım. Velhasılı kısa, bol çocuklu Tarkan'ın peşinde dolaşan bir annenin yorgunluğuyla ziyaret son buldu.











10 yorum:

ELİF dedi ki...

Ama Sibeeell, saçlar çok artist olmuş heee:))

yeşim dedi ki...

Vayyyy yeni saçlar süppperrr olmuş:)))

Eylm-Sdnz dedi ki...

he he çok afiili olmuş yeni saçlar..hımm bide o alttaki iki diş:)))

fazi dedi ki...

tarkan müthiş pozitif elektrik veren bir çocuk :) allah onun mutluluğunu bozmasın :) yakışıklı şey :P

Tarkanın Annesi dedi ki...

Elifcim saçlara şekil anca bu kadar veriliyor.

Yeşimcim,sudenaz'ın annesi çok teşekkürler biraz canım sıkılmıştı kırpık gibi olmuş diyordum kendimce beğendiğinize sevindim.Bu arada üsttede dişlerimizi 4 ledik hafta içinde toplam 6 dişimiz oldu.

Fazicim gerçekten Tarkan pozitif ve herkesi çok seven bir çocuk. Özellikle küçük çocuklara bayılıyor.

Evrim Ozkan dedi ki...

ne guzel yanaklar bunlar boyle. bakinca opmeye kiyamiyor insan.

bayildim gömleğinin kırmızı düğmelerine.

Seda Demirel Genç dedi ki...

ayhh pek yakışıklı olmuş tarkan,ben de oğlumu berbere götürüceğimiz günü hayal ediyorum, nasıl acaba uslu dururmu filan diye.. traş edilmiş saçlar yakışırmı diye..tarkan abi olmuş saçlar gitmiş,çok yakışmış..ama diş sayısı az sanki..gencer de iki dişte kaldı gelen başka diş yok..

Tarkanın Annesi dedi ki...

Sedacım vallaha traş macerası biraz zor oluyor onu belirteyim baştan.
Resimde görünen dişler sadece alttakiler üstte de 4 adet var hele ön üstteki dişler çok zorlu çıktı.

burcu dedi ki...

bu benim gördüğüm en şirin küçük adam:)

Adsız dedi ki...

Ηi, for all time і used to chеck ωeb site posts
heгe eаrly in the mornіng,
for thе rеason that i like to lеаrn moгe and more.



my web-ѕite; chatroulette