10 Ocak 2012 Salı

Bir Piyano,Bir Keman,Bir Klarnet Aradığım Bunlarmış Aslında

Dün akşam çoook uzun zamandır lafının içinde bolca geçeceği cümleleri kuruyordumki ani bir kararla bu konsere gitmeye karar verdik eşimle.


Başta insan bir vicdan azabı çekiyor. Doğruya doğru. Şimdi tatlı böcük napıyordur, camda bizi bekliyor mudur mızmızlanıyor mudur ......... Acabalar pişmanlıklar o insanın içini yiyip bitiren suçluluk duygusu içinde kendimizi attık bu konsere.


Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gençlik Senfoni Orkestrası'nın beni bu denli mutlu edeceğini, bir klasik müzik konserinin beni bu denli dinlendireceğini, izlerken hayran bırakacağını hiç ummamıştım.













Buda konsere gitmemize vesile olan yeğenimiz .O da bir klarnet solo yaptı ve mest olduk desem abartmam galiba. Herşey, insanlar, ortam çalınan eserler öyle güzeldi ki eşimle söz verdik artık daha sık klasik müzik konserlerine gideceğiz.





Bu arada günlerdir kaybettiğim moralimi bu konserde bulmam da ayrı bir şaşkınlıktı benim için. Demekki insanoğlu bir klarnet sesinde bile bulabiliyormuş mutluluğu.



İçimdeki Çocuk Der ki: Sibel Çok Takma Herşeyi Kafana, Hayatta sevdiklerinle berabersen mutlu olunacak herzaman bişeyler bulabilirsin.

6 yorum:

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

içses kesinlikle dinlenilmeli...çok doğru söylüyor çünkü...

Seda dedi ki...

Hoş geldin Seda :-)ben de her şeyii çok çok çok takar yer bitiririm kendimi..elimde değil vazgeçemiyorum..genede sen takmamaya çalış canım..

Tarkanın Annesi dedi ki...

Aynur, Seda dün akşam öyle güzeldiki gerçekten hiçbişeyi çok büyütmemeliyim dedim gerçekten

Oglak Kizlari dedi ki...

Süper.
darısı en kısa zamanda başımıza.

Müziksever anne Çiğdem

yaruze... dedi ki...

ohhh pek iyi olmuş,sefanız olsun :)

Unknown dedi ki...

blogunuzu yeni farkettim.Nekadar hoş...:)
Bende beklerim bu arada cok güzel kareler yakalamışsınız.