6 Şubat 2012 Pazartesi

Söz Sıcaklardan Bunaldım Demiycem...


Hafta sonu harika geçti. Uzun zamandır böylesine olmamıştı. Hem kendi açımdan hemde ailecek. Gezdik tozduk bolca alışveriş yaptık. Tarkan'ın ve annenin yeni cicileri eklendi dolabımıza.
Hayatımda ilkkez çok ucuza indirimden harika parçalar aldım. 150 tl'lik bir şifon elbiseyi 16 tl'ye aldım ve ben bile şaştım. Mango'nun indirimlerine denk geldim biraz geç olsada birkaç parça banada nasip oldu.Mutluyum alışveriş sen gerçekten harika bir terapisin.




Tarkan'la hafta sonu birkaç saatlik bir etkinliğe katıldık. Hem kendimizi hem resmimizi boyadık. Panoya astırdık.Tarkanın değimiyle "hamur şeker çocuk pitza yaptık". Oyun hamurlarını şeker hamuru zannetmekteyiz hala. Elimizde simitçiii der gibi çocuk pitzaaaa çocuk pitzaaaa diye dolaştık, isteyene uzattık.


Resim mi? Ha resim derken gene unutkan annenin gazabına uğrayan makinamızı evde unutarak bu harika günü resimleyemeden evimize döndük.


Bu aralar Tarkan'ı müthiş bir okul sevgisi sardı. Günün 24 saati okul okul diye sayıklayan bir bücür var evimizde. Yemeklerini yiyince masadan kalkıp "anne bak büdüm hadi okul" diye tutturması yokmu dayanılmaz sevimli oluyor ama az biraz daha zaman lazım galiba böyle giderse seneye yazdıralım diyoruz umarım hevesi kaçmaz o zamana kadar.
Günler hem hızlı hem güzel bu aralar ah yaz seni çoooooook özlüyoruz.

12 yorum:

Esra dedi ki...

Ben de aynısını söylüyorum bu aralar, yıllardır böyle üşüdüğümü hatırlamıyorum :(

Seda dedi ki...

Ben de yazı seviyorum nolursa olsun, üşümekten hiç hoşlanmıyorum..Tarkan'ın okul vakti gelmiş, bakalım başlayınca da aynı hevesle gider inşallah;))

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Kışı seven tek insan türü benim herhalde :) Ama baharı daha çok seviyorum yazdan :) Kışın birde şu hastalıklar olmasa daha da güzel olacak. Biz Eylül gibi düşünüyoruz kreşi, umarım kolay alışırlar :)

SMİLENA dedi ki...

bende çok üşüdüm bu kış...güle güle giy elbiseni canım.mangoda fiyattlar inanılmaz dimi.minik adam da çok tatlı annesi...güzel bir hafta diliyorum !!!

AYÇA dedi ki...

Ben de soz demiyecegim çok sıcak diye. Valla bıktım artık.
Çok iyi denk gelmiş elbisen. Ben de bugün çok çok uyguna birseyler aldım. Ne kadar zoruma gidiyor artık sezondan alışveriş yapmak.
Güle güle kullan :)

Seda dedi ki...

Nerede Tarkan'ın yaptığı resim?:-)demek makineni unuttun:-)neyse sağlık olsun Sibel'ciğim eminim çok güzel olmuştur resminiz..okula gitmek istemesi ne gzel,inşallah seneye başlar ve bütün bir okul hayatı boyuncada istekle gider :-)

Tarkanın Annesi dedi ki...

Esracım Sedacım gerçekten yaz gibisi yokmuş dün hafta sonu mis gibi havayı görünce anladım.Seda aynen bende senin son kurduğun cümleyi kuruyorum umarım başlayıncada böyle okul sevdalısı olur.
Emine herhalde bizde bu gidişle seneye göndereceğiz gibi evde tutamıyoruz çocuk okul bahçelerine gitmek istiyor bazen götürüyor dedesi o derece yani.
Smilena sen olmasaydın benim indirimden haberim yoktu iyiki yazmışın sayende harika bir elbisem ve gömleklerim oldu hemde inanılmaz bedavaya nerdeyse.
Ayçacım dimi vallaha bu kış iflhımızı kesti hastalıktır soğuktur.
Seda benim gibiside yoktur herhalde ne hevesle gittik resmini çekemedik bile cepten çekilenlerde o kadar kötü çıkmışki neyse belki birdahakine

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

ben geldim canım
mutluluğunuz daim olsun
bana da beklerim
:)

Tarkanın Annesi dedi ki...

Hoş geldin bir kase lezzet takibindeyim:)

anne kaleminden dedi ki...

bizim evde de herkes ilkbahar ve yaz hayalleri kuruyor bu ara :) bu kış hiç bitmeyecek gibi :))

GüzelDuruGünler dedi ki...

bende yaza aşık olanlardanım..kış da ayrı güzel oluyor ama:)çocuklarla günler gerçekten çok hızlı ve de güzel geçiyor..Kuzuyla bol etkinllikli ve güzel günler:)

darkolivee dedi ki...

ayyy o nasıl güzel bir gülüş, inan ne yazdığını gözüm görmedi, oğluşa bakmaktan, binlerce maşallah, allah nazardan esirgesin, çok tatlı çok pozitif bir çocuk :)

sevgiler


http://darkolivee.blogspot.com/