30 Ekim 2012 Salı

Çifte Kavrulmuş Bayram Tatlısı

                      Bir  Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı da  geldi geçti. En güzel hatıraları bu resimlerdekiler oldu.
 Tarkan okulun son günü elinde kendi elleriyle yaptığı resimdeki kuzucukla geldi. Adı Mavi kuzucuk kendi koymuş. Tamam evdede bir sürü el becerisiyle ilgili şeyler yapıyoruz ama bu bambaşka hissettirdi kendimi. Maşallah okulun çok büyük faydalarını görüyorum hergün eve yeni bir şarkı yada öğrendikleri bir oyunla geliyor. Yaptıkları aktiviteler seyrettikleri oyunlar etkinlikler el işleri de cabası. Onun bütün bunlara adapte olduğunu görmek inanılmaz bir hazmış bu kuzucuk bana bunu daha iyi anlattı.


 Bunlar Kurban Bayramlık poızlar hadi anne beni çeksene diyen bir oğlum var çekilmezmi bu pozlar. Eller ceplerde artist artist haller gülücükler. Sonuçda da  harika fotolar çıkıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları da çok güzel geçti. Her ne kadar baya bir aksilikten dolayı son anlarına yetişebilsekte o ruhla yola çıkmak bile bir heyecandı. Yüce Atam'ızın bize bahşettiği bu güzel ülkede hepberaber birlik içinde yaşayarak  çocuklarımızın güzel bir gelecekte mutluluk içinde yaşamalarını temenni ederek Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla yaşadık.




Bütün herkesin Kurban Bayram'ı ve Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Eee bunada çifte kavrulmuş bayram coşkusu denir herhalde. Nice güzel günlere

4 yorum:

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Sizinde geçmiş bayramlarınız kutlu olsun Sibelcim. Nasılda sevimli tüm fotolarda, maşallah. :)
El işlerine gelince.. Nasıl güzel bir duygu o öyle, içim eriyor hergün aktivitelerle eve geldiğinde :)

Sibelbek dedi ki...

kutlu olsun hepimize. fotoğraflarda süper çıkmış bücür! bayıldım! :)))

Tarkanın Annesi dedi ki...

Eminecim değilmi ya o duygu çok bambaşka şaşırıp kalıyosun.

Sibel'cim teşekkürler..

maviye iz süren dedi ki...

Çok şeker oğluşunuz,maşallah:)