11 Mayıs 2013 Cumartesi

Anneler Günü ve Son Haftalar

      Günler hem hızlı hem bir o kadar yoğun geçiyor. Ne uzun zaman olmuş yazmayalı. Kış rehaveti denen şey ne çok yıprattı bizi bu sene. Şükür artık güneş açtı kendimize geldik hastalıkları defettikte biraz nefes aldık. Ben hayatım boyunca bu kadar hasta olduğum bir sene hatırlamıyorum. Keza Tarkan da çok hastalandı şükür şimdilik toparladı kendini. Birkaç haftadır havalar da iyi olunca gezmeler tozmalar başladı resimler birikti. Tarkan bu arada kilo aldı iyice koca adam oldu. Sabırsızlıkla yıl sonu gösterilerine hazırlanıyorlar okulda.,Bakalım neler olacak.
      Dün okulda anneler günü için hediyeler yapmışlar kapıdan girer girmez Annecim anneler günün çooook kutlu olsun dedi ve hediyeleri verdi ne güzelmiş onun küçük parmaklarıyla yaptığı şeyleri almak. Malesef resimleyememişim ama çekip muhakkak koyacağım ilkkez elleriyle benim için yaptığı şeyleri yıllar sonrada girip okumak onlara bakmak çok zevkli olur eminim. Günler şimdilik resimlerdeki gibi günlük güneşlik Her daim böyle olsun inşallah.
       Veee bütün annelerin anneler günü de benim gibi güzel kutlu ve mutlu olsun :):):)


















5 yorum:

burcu dedi ki...

Ne hoş bir gün şu anneler günü...
Anneler gününüzü bende kutlarım nice güzel mutlu anneler günlerine inşallah...
Tarkan şekerinin iyileşmesine ve yazın size enerji vermesine çok sevindim. Bu sene ilk defa anaokuluna başladığımız için bizim içinde hastalık yönünden çok zor bir kıştı..Atlattık şükür.
Bol güneşli, enerjili,sağlıklı ve kahkahalı bir yaz diliyorum size..
sevgiler..

ayak izleri-sevgi dedi ki...

ay nihayet geldiniz.. çok özlettiniz kendinizi sibel.. tarkanın güzel gülüşünü çok özledik.. bir daha bu kadar arayı açmayın lütfen..

Kuzununannesi dedi ki...

canım nerelerdeın..annler gunun kutlu olsun ve tarkan nasıl da buyumus guzel anneıs naısl sırın meraklı ..allahım saglıkla huzurla buyumelerını gostersın...sevgıler

Adsız dedi ki...

The amount of improved if we could physical exercise inside
the convenience of our properties.

Also visit my page :: More Signup bonuses

yemek tarifleri dedi ki...

Allah uzun ömürler versin. Birlikte çok anneler günü görürsünüz inşallah. Çok sevimli ve yakışıklı bir oğlunuz var. :)