3 Temmuz 2013 Çarşamba

Tarkan'ın İlk Mezuniyeti

Of ne uzun zaman oldu gene yazmayalı soğudumda aslında Tarkan'ın mezuniyetini bile şimdi yazdığıma göre hakikaten soğumuşum ben bu yazma işinden. Ama işte anıları genede taze tutmak gerek biryerlere kaydetmek sonra açıp tekrar o günlere dönmek işte bu yüzdendir ki ben bu blog işini seviyorum asla hiçbirşeyi unutmuyorsun.
Ben buralarda yokken bi dünya olay oldu aslında ama çoğu iyi olmadığı için en azından yazmamam belki de hayırlı oldu. Malum Tarkan söz konusuysa hastalıklar malesef peşimizi gene bırakmadı. En son iki hafta önce suçiçeği oldu aman Allah'ım ne zormuş yavrumun ağzının içi bile yaralarla doldu ilk bir hafta çok zor geçti bu hafta neyseki yaraları artık yavaş yavaş dökülmeye başladı rahatladık.
Ha ne demiştim asıl bu postu yazmamın nedeni Tarkan'ımın ilk mezuniyeti evet geç oldu biliyorum evet nerdeyse üzerinden 1 aya yakın zaman geçti ama ben anca oturup yazabiliyorum neyse napalım. O gün çok güzeldi harika bir gösteri yaptılar okul arkadaşlarıyla ailecek gözlerimiz dolu dolu izledik istedimki o günden hatıra kalan resimler burada da olsun ve sizlerde benim güzel yavrumun mutlu gününü göresiniz neyse benden bu kadar resimleri yükleyip kaçıyorum ben baaaaaaaaaaaaay.



Tarkan'ın şu arkadaş sevgisine bayılıyorum bütün arkadaşlarına öyle bir sarıldı ki o gün görmeye değerdi.




























Buda bizim tatlı öğretmenimiz umarım önümüzdeki sene de onun sınıfında olur Tarkan çok iyi bir öğretmen gerçekten


 
 Şunların sarılmasına bakar mısınız...
 


Efendim bu karede olan hanım kızımızın adı FATMADENİZ... Laf aramızda Tarkan'ın en sevdiği en beğendiği arkadaşıymış Fatma Deniz benim prensesim diyor. Bak bak bak nerden buluyor bu sözleri anlamıyorum:) Bu arada büyüyünce Fatma Deniz'le evlenecekmiş güleyimmi şaşırayımmı bilemiyorum bu yaşta daha başlanırmı be oğlum:)


 
Mezuniyetimiz böyleydi işte darısı artık bir dahaki seneye:):):)

4 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

ay ınanmıyorum ya ne sırın oluyorlar boyle buyumuste kep gıymıste arkadası var mısta..masallah tarkancım sana hayat hep yuzunu guldurur ınsallah

Sibelbek dedi ki...

ama zevkli adam Tarkan yani, en güzel kızı bulmuş işte :))) bizimkinin hiç kızlarla arası yok, kızlarla oynamazmış efendim :/ babası da büyüyünce görürüm ben seni diyor :))) daha nice mezuniyetlerini görürüz inşallah Sibelcim. burada en sevdiğim şey bu, küçücük hallerini biliyoruz bu bücürlerin, birlikte büyüttük desek yeridir :)))

Tarkanın Annesi dedi ki...

Kokoşcum iyi dileklerin için çok teşekkürler canım:)

Sibelcim aynen dediğin gibi bazen eskilere bakıyorum da ne ufaklarmış diyorum hepsi öyle tatlılar ki:)

ayak izleri-sevgi dedi ki...

oyyy şahane bu çocuk ya.. yerim onun her halini ben.. çapkınlıklarada başlamış.. yürü be tarkanım kim tutar seni..