7 Eylül 2013 Cumartesi

Beş Dakikada Değişir Bütün İşler


Hakikaten öyle.Aslında hafta sonumuz aşağıdaki gibi günlük güneşlik, hafif esen rüzgar eşliğinde gidilen bir at çifliğinde gülüş cümbüş geçti. Tarkan ilkkez ata bindi anne ve babanın Beyaz atlı prens gibi oldun sözlerine pek bir sevinen bizim bıdık at üstünden inmek bilmedi . Bi daha Bi daha diye diye birkaç kez ata bindi. Köpek barınağında köpekleri ziyaret etti elleriyle güvercinlere yem verdi çilli horoz ve tavukların peşinden koşturdu.Bizde ailecek arkaaşlarımızla sere serpe yeşillikler arasında oturduk çaylarımızı yudumladık evet herşey aşağıdaki resimlerdeki gibiydi sanki günlük güneşlikti.
 
 

 









 
Bu resimleri çekeli daha iki gün olmamıştı ki aşağıda gördüğünüz resimdeki gibi oldu Tarkan. Askının içindeki alçılı bir kol. Salı günü banyodan çıkarken eşiğe takılmış Tarkan ve sol kolunun üzerine düşmüş tabii hemen hastaneye götürmüşler röntgeni çekilmiş sol kolunda eklem yerinin hemen yakınında iki kırık oluşmuş ne ağlamış bize hiç haber vermemişler bizde işten herşey yolunda diye eve dönünce bi baktık halası birşey söyliycem ama panik yapmayın dedi ve kolunun kırıldığını söyledi zaten alçılı kolunu görünce birden dünyanın karardığını felan zannettim açıkcası ama hemen toparladım çünkü korkmuştu Tarkan bize bak geçti acımıyor babacım annecim derken o akacak gözümdeki damlayı silmeye çalıştım çünkü ağlarsam biliyorum ki o daha beter ağlayacaktı. Kolda iki kırık biri sıkıntılı açıkcası biraz boşluk varmış doktor yaşı ufak kapanır demiş ama genede 6 ay sonra yapılacak kontrolde  tam belli olur kapanmazsa açık ameliyat yapabilirlermiş bunuda söylemiş umarım buna gerek kalmaz yaklaşık 1 ay içinde alçı çıkartılır demiş ama tabiki her bünye farklı bakıp göreceğiz. İnanın gene şükrettim daha beter olabilirdi ayağı kafa tası veya daha sıkıntı verecek bir yeri kırılabilirdi en azından şimdilik sağ eliyle herşeyi yapabiliyor yemeğini yiyip bütün aktivitelerini gerçekleştirebiliyor. Napalım nazar boncuklarımıza bunu da ekledim. Ve şuna tekrar kanaat getirdim ki gerçekten Tarkan çok çabuk nazara gelen bir çocuk. Yedi düvelle başı barışık nereye girse Tarkan Tarkan diye milletin kucağından inmiyor sonucunda da illa ya bi düşüyor ya bir yeri kırılıyor morarıyor. Yani koca karı safsatası demeğin ama öyle o günde sabahtan baya sitede herkes sevmiş 1 saat sonra çocuk kolunu kırmış ne diyim artık bilemiyorum. Allah daha beterinden korusun demekten başka elden birşey gelmiyor. Pazartesi tekrar kontrolü var bakalım ne olacak inşallah ters giden birşey olmazda çabucacık toparlar kendini şimdilik elde hafif bir şişlik harici ağrısı sızısı yok ama inşallah herşey iyi olurda bu engebeyide aşarız. Yani Beş Dakikada Değişir Bütün İşler birkez daha anlamış olduk ailecek.



5 yorum:

oytunla hayat dedi ki...

çok geçmiş olsun :( inşallah en kısa sürede iyileşir...

Bu arada ne kadar da büyümüş...

Sevgilerle

AYÇA dedi ki...

Tekrar geçmiş olsun canım. Şu an çevremde aynı durumda olan o kadar çok kişi var ki. Özellikle trombolinden kaynaklı kırıklarda çok oluyormuş. Ama yaşı küçük olduğu için ameliyata gerek kalmaz eminim. Yazdıklarını okuyunca aynı duyguları yaşadım :( tekrar çok çok geçmiş olsun.

Kuzununannesi dedi ki...

ah canım benım cok gecmıs olsun allahım huzur saglık ve tedavısız hastalık vermsın...gozlerını opuyorum kocamannn

darkolivee dedi ki...

Oyyy çok çok geçmiş olsun
neyseki yüzü gülüyor
sanırım onlar bizden daha dayanıklıı
canım benim acil şifalar diliyorum

ayak izleri-sevgi dedi ki...

ay inanmıyorum ya.. şimdi görüyorum.. çok üzüldüm.. çok geçmiş olsun.. hay allahım..allah beterinden saklasın, nasıl da canı yanmıştır..