23 Aralık 2013 Pazartesi

5 Yaş Doğum Günü Partimiz


Tarkan artık 5 yaşında. O çok istediği doğumgünü kutlamasını hafta sonu yaptık. Bu sene Angry Bırds temasıyla hazırlamak istedik partiyi ortak karar. Ve süslemelerin çoğunu evde yaptım biraz acemice oldu belki ama en azından evdeki malzemelerle de bişeyler yapılabiliyor bunu denemiş oldum. Hatta bazılarını Tarkan yaptı mesela maskesini ben çizdim o kesti birlikte yapıştırdık onada elişi çalışmalarında fayda oldu zevkliydi. En çok da şu balonlara bayıldı. Hazırlıkların hepsini ben yapmak istedim pek hazır şeyleri sevmiyorum belki ondan mesela pastası biraz belki uyduruk oldu ama herkes tadına bayıldı kalmadı. Menüde doğumgünüpastası,cupkek,kısır,zeytinyağlı dolma, makarnasalatası, kırmızı közlenmiş biber sarması peynirli, baklava yufkasıyla kıymalı börek çıtır çıtırdı, rulokatlı muhallebi ve  dipsoslu cips vardı. Vallahi ne yalan söyliyeyim hiçbirinden kalmadı çok mutlu oldum. Ben çok seviyorum böyle yapayım yedireyim insanlar mutlu olsunlar bayılıyorum.

Eee artık bizim yavru 5 yaşında. Günler yaşarken yavaş ve zormuş gibi geçiyor ama bi bakıyorsun 5 yaşında olmuş ne çabuk geçmiş diyorsun.











 
Bu şapkalarıları da Tarkan'la beraber yaptık çok zevkliydi gerçekten başına takıp oynadı
 
 
 

Ah bu arada ağlama krizleri olmadı mı derseniz olduuuu hemde okkalısından birkaç ağlama krizi yaşadık. İlki küçük beyimizin tşörtle dolaşmak istemesinden çıktı çünkü gömleğini çıkardı ev sıcak olsada malum kış ayı eller kollar bir müddet sonra buz olmaya başladı tabi ne mümkün tekrar gömleğini girdirmek böyle şirin güldüğüne bakmayın sonrasında bir ağlama krizi patlattı sormayın ne zorlukla gömleğini girdirdim. Akabinde pasta kesilirken mumları yaktığımız çakmağa sarıldı vermedi elinden alınınca uzun süre ağladı ve son olarakta cipsleri millete dağıtırken elinden kaydı ve hepsi yerlere saçıldı birde onlara ağladı yoook bizimkinin fazla ilgiden başı dönüyor bir daha anladım. Keşke şu ağlamaları da olmasaydı harika bir parti olacaktı ama naparsın işte çocuk adı üzerinde. Bu sabah herkesi arıycam özür diliycem diyor bu kadarda ince düşünceli aslında ama çocuklar bazen ilgi hep onların üzerinde olunca böyle huysuzluklar yapabiliyorlar.

 Burda da kendi yaptığı maskeyle poz verirken maymun oldu vallahi aslında kuş ama o maymun olmayı tercih etti. Laf aramızda iyi de becerdi maskeyi yapmayı.




 Dedesine sapan yaptırdı bir ay öncesinden bende ipten ponponlar yaptım böyle bir düzenek yaptım biraz oyalandı ama tabi biraz sonrasında hoplamalar zıplamalar aynen devam.




 B


 
 



 Pandufları hediye geldi bütün gece ayağından çıkarmadı çok şirinler ama.


 İşte böylece bol aksiyonlu ama dostlarla ve ailelerimizle dolu dolu bir kutlama geçirdik. Herşey gönlünce olsun yavrum. Hep güzellikler senin karşına çıksın. Biliyorum zamanla bu huysuzluklarında geçecek ne günlerdi diyeceğiz. Güzel pamuğum Allah sağlıkla sıhhatle büyümeni görmeyi nasip etsin. Seni çooooook seviorum bebeğim.


9 yorum:

Ömer Tuna dedi ki...

ooo bu temaya bayıldım her şey çok güzel olmuş hamarat anne. Nice yaşlara sağlıkla mutlulukla inşallah

Atahan ile hayat dedi ki...

nice güzel seneleri olsun Tarkan ın sağlık huzur neşe içinde güzel yıllara...

Tarkanın Annesi dedi ki...

Ömer Tuna'nın annesi ve Demet çok teşekkürler iyi dilekleriniz için

annesiningülü dedi ki...

mutlu yaşları olsun canım :)
çocuklar kalabalıkta hep aynılar galiba hep bir huysuzluk ;)

Unknown dedi ki...

Harika bir doğum günü partisi olmuş.Ellerine sağlık her şey çok güzel gözüküyor.Tarkan'a mutlu yıllar diliyorum,iyiki doğmuş ,iyiki annesinin kuzusu olmuş :)

Duslerimden İnciler dedi ki...

Çok güzel olmuş süsler, doğum günü harika görünüyor...
Yeni yaşı kutlu olsun, sağlıkla büyüyr inşallah...
Bizim bücürüklerin başkanlık krizleri gibi angry birds sevdaları da aynı galiba :))

Tarkanın Annesi dedi ki...

annesinin gülü, Ela Toprak ve Biz ve en son Düşlerimden inciler bütün iyi dilekleriniz için çok teşekkürler

Kuzununannesi dedi ki...

hersey o kadar ozenlı ve guzel olmus kı tarkanım cok mutlu olmus bunlardan emegınıze saglık ınan bayılıyorum boyle seyere...harıkasın

ayak izleri-sevgi dedi ki...

mutlu yıllar yakışıklım benim.. allah nice yıllar göstersin inşallah..

sibelcim parti şahane görünüyor.. balonlara bayıldımmmm.. hemen yapıcam dilaya.. mamalar nefis.. tarkan zaten hep çok yakışıklı.. ellerine sağlık.. seni de tebrik ederim.. iyi ki doğurmuşsun..
sevgiler..