30 Mart 2010 Salı

Yağmurlu Bir Gündü Tıpkı Geçen Yıl Gibi

Dedi annem kapıdan çıkarken. Off diyesim vardı off ne güzel evde oturacaktık bugün. Bütün çekmeceleri açıp kapayacak mutfaktaki bütün takım taklavatı odanın ortasına yığacak tangıdı tungutu şangıdı şungudu ilk müzik denemelerime devam edecektim. Yetmedi bütün oyuncaklarımla da 5 dk arayla oynayacak sonra hepsinden sıkılıp anneme yanaşacak ve şöyle diyecektim:
Anne meeeemeee
Anne memeeeeee
Oysaki takriben dışarı çıkmadan 1 saat öncesinde başlayan şu giyinme eziyetine katlanmak zorunda kaldım. Oysa ne güzel dimi şöyle çıbıl çıbıl ben kaçayım annem peşimden koştursun. Zor bela oyunlarla üzerimi giydim neyseki. Annemde pek bi süsülüydü sürekli bana oğlum bak doğum gününe gideceğiz orda balonlar var pastalar var varda var diyordu.

He heee zil çaldı ve babam geldi aldı kucağına beni annem topuklu ayakkabılarıyla tıkıdı tıkıdı artımızdan indi elinde kocaman bir hediye paketiyle.

Kapıdan çıkınca ne yağmur yağıyor dimi tıpkı geçen yıl olduğu gibi dedi annem babama. Babamda başını salladı evet der gibi. Geçen yılda Egemenin doğum gününe giderken yağmurlu soğuk bir hava varmış diye konuştular ben bilmiyorum çünkü ben çok küçükmüşüm korkmuşlar götürememişler. Aramızda kalsın Annem o aralar sinek kanadındaki yelden korkuyormuş da hasta olurum diye.

Haa Egemen abi Kimmi??? Babamın kankasının oğluymuş. Muş diyorum çünkü hayatımda bir kere gördüm kendisini oda burda pek sık görüşemiyoruz galiba eee evlerimiz uzakmış bi de annelerimiz çalışınca şimdi hak vermek gerek yani dimi.. (Azıcık kendimi de kayırayımda yaa neden özel günler haricinde görüşemiyorsunuz denmesin.

Yav ben bu arabayı çok seviyorum. Bissürü lamba düğme var. Her düğmesine basayım bi dur. Yav harika bi ayağada kalkayım şöyle camdan dışarı bakmaya yaaa anne yaaa bırak ben kocaman adam oldum. Vıyaaaaak Vıyaaaaak vıyaaaakkkk.

Aaa durduk geldik mi ne çabuk daha şoför koltuğuna sarkacaktım yaaa hatta direksiyona geçmeye çabalayacaktım. Neyse dönüşte yaparım artık.

Babamın kucağındayım oooh ne güzel şu baba kucağında etrafa gülümsemek. Bir yere girdik neresi acaba merdivenlerden çıkıyoruz.

Ollleeeey ne güzel bi yer her yerde balonlar var süsler var. Yaşasın yaşasın iyiki evde oturmamışım sıkılmıştım zaten tencerelerden.




Egemen abi gerçekten benden iyi olmasın baya şıktı. 2 yaşına girmiş nerdenmi anladım yaşının yazılı olduğu köpüğü kaşla göz arası ısırırken annemin elimden almasıyla söylenerek yapma o yenmez annecim demesiyle. Meğer ben pasta diye Egemen abinin yaşını yiyormuşum ilahi ben. hııı hIII hIII..

Pastalar börekler gelsin çaylar gazozlar. Tabi ben evde sıkılmış portakal suyuyla kutladım hemde hepsini içerek.Bir köfte 3 dilim patates birkaç çatal pasta ve portakal suyu oooh be azmaya devam.








Ne güzel yaa. Hayatımda hiç böyle eğlenmemiştim. Balonlar harika. Rengarenk.


Bu merdivenlerde çok güzel annem arkamdan dört dönüyor bugün. O indiriyor ben çıkıyorum o indiriyor ben çıkıyor. Annemi de babamıda çok yordum bugün ama çok eğleniyorum .


Artık çok yoruldum oturma vakti geldi esnemeyede başladımmm AAAA HAAA
Anne ne zaman gideceğiz anneeeee anneeee.
Anne baba yaklaşık 2 saat hem yorgun ama hemde oğullarının neşesiyle neşelenen onun ne kadar mutlu olduğunu görerek müthiş gülen bir yüzle artık biz müsaade istesek diye kalkarlar.
Çok güzel bir pazardı. Çok güzel bir doğum günü oldu. İyiki doğmuşun Egemen...

4 yorum:

Deniz dedi ki...

saçlara bak, artizzzz

Belkıs dedi ki...

şahane yazmışıın:)) pek tatlı olmuş küçük adamm büyümüş annesi kocaman bi maşallah size :)

Seda Demirel Genç dedi ki...

çoK güzel fotoğraflar sibelcim,doğum günü kutlu olsun eğemen'inde..darısı bize..
tarkan'da pek yakışıklı olmuş ya arkadaşının doğum gününde..
habire eğlencelerin içinde çocuk balonlar doğum günleri,fasıllar,ohh süper:-))

Adsız dedi ki...

Hi thеre, I read your blogs regulаrly. Youг writіng style is
witty, κeep it up!

Αlѕο visit my page ... chatroulette alternative