22 Eylül 2011 Perşembe

Hayatı Yazmaya Devam







Click to play this Smilebox slideshow

Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Personalize a free picture slideshow




BİR ÇİFT TIK YUKARDAYIZ İNANMAZSANIZ BAKIN



Geri döndümmü aslında pek de sayılmaz. Yazma işi zor zanaat bu bi gerçek. Ama buraya onca emek verdikten sonra bırakmakta olmaz dedi içimdeki Sibel. Ee çok sık değil belki bazen hergünde olabilir bilmiyorum ama ara arabu sayfayıda boş bırakmamak gerek. Bura benim hayat günlüğüm çünkü sayfalarını açtıkça yüzümü gülümseten biyer.



Uzun zaman oldu tarihe bakıyorumda en son geçen yıl bahar aylarında yazmışım bişeyler. Üzerinden koca bir yıl ve birkaç ay geşti. Herşey değişti evim ailem hariç.. Ben değiştim işim değişti Tarkan değişti. Çektiğim resimleri yükledim yüklerken daha da iyi anladım ne çabuk değişiyor herşey.



Tarkan koca adam oldu ama konuşmamız daha yeni yeni başladı biraz tembel çıktık anlıycağınız onun dışında herşey yolunda. Sık sık boğaz enfeksiyonu geçirmemiz dışında. Bir kere havale geçirdi sırf bu enfeksiyon belasından ama Allah'a şükür iyiyiz aylık bir iğne vuruluyor boğaz enfeksiyondan korunma amaçlı ama bu gidişle doktorun dediği 3 yaşından sonra bademcikleri aldırmamız gerçeğine bende yavaş yavaş evet demek zorundayım gibi. Çünkü Tarkan'ı çok zorluyor bu durum en son havale geçirince artık daha da ikna oldum galiba tabi şimdilik yaşını beklemek lazım iyice artı ve eksilerini masaya yatırmak lazım doktorumuzla sonuç oğlumun iyiliği yönündeyse galiba yaptırmak en doğrusu olacak diye düşünüyorum.


Neyse artık nede olsa buralardayız. Hem yazıp hem okuyup hem yaşayacağız. Zaman umarım hep güzellikleri paylaşmayı nasip eder.

1 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Adaşım geçmiş olsun. en doğru kararı verirsiniz eminim canım. seni buralarda görmek güzel :)