15 Mart 2012 Perşembe

Dün Ve Bugün...

Tarkan daha iyiydi gece hafif bir ateşi vardı alnında bide boğaz kısmında o kadar. Tabi dün doktora gittik baştan onu yazmalıyım. Gene boğazlar iltihaplanmış. Dedim ya gözü gör olası Beta gene boğazları mahvetmiş. İlaçları yazdırdık aldık dün başladık. Neyse ki bugün aradım daha iyiymiş kahvaltısını yapmış 3 günden sonra nihayet. Bu arada doktorumuzla bu bademcik aldırma mevzusunu tekrar konuştuk galiba aldıracağız artık oda durumu tekrar gözden geçirdi ve bu kadar sıkıntı oluyorsa çocuk açısından isterseniz aldıralım dedi gene de bir açık kapı bıraktı. Şimdilik önümüzde bir tedavi sürecimiz var 10 gün kadar sonra kendini toparlayınca Nisan ayı gibi kısmetse tekrar oturup konuşacağız enine boyuna. Belki de bademcikleri alınacak. Allah'ım kafam allak bullak korkuyorum da. Bir yandan da doktorun bademciklerini aldırmak Tarkan'a fayda sağlayacaktır eminim deyip ardından gene ama demesi beni daha çok karıştırdı. Kaç doktora götürdüysek içlerinde kesin diye konuşanı çıkmadı belki kesin deseler bu kadar korkmayacağım. Neyse bakalım kuzucum bi tedavisini bitirsin de tekrar güzelce oturup yapacaklarımızı gözden geçireceğiz Erbil Bey'le. Bu arada doktorumuz Erbil Atacan çok güler yüzlü ilgili bir doktor diyebilirim ki şimdiye kadarki gördüğüm en güler yüzlü doktor bakalım zaman bize neler gösterecek.

13 yorum:

Burcu dedi ki...

çok geçmiş olsun:(
umarım gerek kalmaz.

Burcu dedi ki...

çok geçmiş olsun:(
umarım gerek kalmaz.

Tontirik Tarifler dedi ki...

çok geçmiş olsun :( İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuzucuk da aldırmaya gerek kalmaz.

Filiz dedi ki...

Ahh canım o beta'dan ne çektik bu sen kızım 20 gündür öksürükle uğraşıyordu, ondan öncede ben faranjit salgını var ortalıkta, ben turp ve bal karışımında buldum çareyi, hemen kesti öksürüğü, tabi antibiyortik kullanımıda şart çok geçmiş olsun.

AYÇA dedi ki...

:( Umarım siz de bir an önce iyileşirsiniz. Yazı nasıl özlüyorum anlatamam. Bu kıs gelince hastalıklar bırakmıyor peşimizi. Acil şifalar diliyorum tekrar canım.

Tarkanın Annesi dedi ki...

Burcu, Çaçaron Blog, Fliz, Ayça hepiniz sağolun vallahi insanın böyle hastalıklardan iyice canı sıkkın oluyor iyiki varsınız.

Seda dedi ki...

canım ciddi bir bademcik şikayeti varsa eğer aldırmayı düşün,arakdaşlarımdan bir kaçı çocuklarının aldırmış,çok rahat ettiklerini söylüyorlar..sık sık şişiyorsa bademcikleri düşünebilirsiniz,her defasında antibiyotik içiyor çocuklar,öyle daha kötü diye düşünüyorum..ama içim bir hoş oluyor bademcik aldırmak değince :-(

Tarkanın Annesi dedi ki...

Vallahi Seda'cım 2 yıldır özellikle bu boğaz enfeksiyonundan yıldık ailecek. İşte sorun aslında bizimkinin bademcikleri büyük değilmiş yani doktorun demesine göre illa alınması gereken bir bademcik değil o yüzdende sürekli tereddüt içinde cevap veriyorlar ama havale geçirmesi nedeniyle vesık iltihaplanmasından dolayı alalım o zaman dedi. Büyük konuşmayayım ama Tarkan doğduğundan beri bir tek farklı olarak çok küçükken idrar yolu enfeksiyonu geçirken geri kalan bütün hastalıkları hep boğaz enfeksiyonuydu o yüzden artık aldıralım diyoruz napalım hep böyle antibiyotikle yaşayacağına çocuk.Bi yandanda insan ilerleyen yaşlarda sıkıntısını çekermi daha farklı hastalıklarmı olur bademcikleri alınınca diyede düşünmeden edemiyor işte bilemiyorum.

bahriye-krm dedi ki...

sibel'cim bizde de aynı durum yaşanmıştı...ateş ve boğaz (bademcikler de beyaz görüntü) iltihabı...bu güne kadar 2 doktor değiştirdik..her ikisi de kerem'in bademcikleri olması gerekenden daha büyük olduğu için alınabilir demişti...ama yine de zamanla bu durum düzelebilir diye de eklemişlerdi...dediğin gibi net bir şey yok...ama ben şunu farkettim,biz de düzelme oldu...o yüzden bademcikleri almaya sıcak bakmıyorum...
tarkan'da büyük bile değilmiş...istersen biraz daha düşün...

Kardeşler Nikah Şekeri dedi ki...

Çok geçmiş olsun,Blogger annelerden geldim banada beklerim:) Acil şifalar..

pınarpare dedi ki...

geçmiş olsun,acil şifalar sizi bulsun.doktoru sevince daha bir güveniyor insan sanırım dediklerine ve şifanın çabucak geleceğine.şanslısınız yani kuzun ve sen:) blogger annelerden buldum seni:)artık takipteyim:)

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun :( Blogger annesiyim banada beklerim :)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Allah evlatlarımızla sınav etmesin,çocuklar hasta olunca tadı tuzu kaçıyor insanın:(