13 Mart 2012 Salı

Haf(s)talık

Canım sıkkın. Haftaya gene hastalıkla karşıladık. Birazda benim aptallığımdan. Ama nerden bilebilirdim hafta sonu misafirliğe gittiğim evde hasta bir çocuğunda olduğunu çok dikkat ettim birbirlerine sokulup yanaşmasınlar diye ama genede kaptı. Dün ateşi fazla olmamakla birlikte normal seyretti doktorunu aradık çarşamba saat 3'e anca zar zor randevu alabildik. Boşu yok. Üstüne birde dün biraz rahatsızlanan babannesi bugün tedavileri için hastaneye yatırıldı. Geldimi hepsi üst üste gelir zaten bende şans olsa. Dedesi Tarkan'ı bırakmadı onun dilinden anca ben anlarım diye oysa anneannesi de var ama yok dedi onu yediririm içiririm kontrol ederim anneannesi başedemez onunla neyse dedik bıraktık geldik işe. İştende nefret ediyorum böyle zamanlarda. Yarın 3'e kadar geçici tedbirler ateş düşürücü duş felan filan öyle idare edeceğiz.Az önce aradım dedesi duş aldırmış "Anne ben duş aldım" dedi biraz daha iyiymiş. Bu boğaz enfeksiyonu illeti benim yavrumu yedi bitirdi bide üstelik iğne oluyor nereye gidiyor bu iğneler anlayamıyorum her ay boşuna mı acı çektiriyoruz biz bu çocuğa. İsyan etmiyorum ama... Yarın 3'e kadar inşallah bi sıkıntı olmaz. Doktorundan başkasına da artık götürmek istemiyorum çocuk resmen sersem oldu. Ne güzel kışı sağ salim atlatıyoruz diyordum hay şom ağzım. Eşşek arıları soksun. Soksunda uslansın. Velhasılı çok kötüyüm böyle günlerde onun yanında olamamaktan nefret ediyorum. Özel sektörde çalışmaktan da bu yüzden nefret ediyorum. Ha dedimmi izin alıp çıkamıyorsun. Yarın 3'e kadar nefes bile haram geliyor bana...


NOT:Keşke cumartesi günü balıkları izlediğin ogüne tekrar dönebilsen çokmu şey istemiş olurum.

14 yorum:

Esra dedi ki...

Sibelcim çok çok geçmiş olsun, ben yazmışım gibi hissettim yazıyı, aynı böyle demiştim ben de bir hastalığındai çalışmak değil de çocuk hastayken çalışmak zorunda olmak koyuyor en çok insana.
Acil şifalar diliyorum Tarkan'a.

miu dedi ki...

cooook gecmıs olsun kuzucugunuza.kıyamam ben ya.umarım bır an once ıyılesır.

ayak izleri-sevgi dedi ki...

sibelim ay çok geçmiş olsun.. olmuyor işte ne kadar korursak koruyalım illa ki birilerinden geçiyor cocuklara.. en kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle..

nil dedi ki...

Sibel'im, çocuğu hasta olmuş annenin tüm mutsuzluğu, sabırsızlığı, kendini suçlamaları üzerinde.

Öncelikle rahatlatır mı bilmem ama, senin aptallığın değil, nefes alıyorsak kapıyoruz hastalığı...

Kıyamam, cidden üst üste gelmiş, geçmiş olsun, kolaylıklar diliyorum.

Bal Yanağın Hikayesi dedi ki...

Sibelciğim çok geçmiş olsun,yanında olmak istemen çok normal,çünkü sana en muhtaç olduğu an hasta olduğu zamanlar.Nefes alamazsın tabi kuzular hastayken bize rahat edebilir miyiz.Hemen gitsin inşallah hastalık.

Seda dedi ki...

Cok gecmis olsun kisa zamanda iyilesir cabucak da toparlar sonrasinda insallah.. Dedeye bayildim yalniz ne guzel bakiyor banyo falan yaptirmis, Allah onlara saglik uzun omur versin..

bahriye-krm dedi ki...

sibel'cim yakışıklıya çok geçmiş olsun...dilerim önemli birşey değildir...bu günkü doktor kontrolünden iyi haberlerle dönersiniz inşallah...
aylık iğne demişsin ''deposilin' mi acaba ? sonbahar da doktor tavsiyesi ile biz de yaptırmıştık kerem'e...faydasını gördük diyebilirim...

Tarkanın Annesi dedi ki...

Esra, miu,Sevgi,Nil,Bal Yanağın Annesi,Seda,Bahriye hepinize ayrı ayrı teşekkürler canım çık sıkılmıştı dün ama bugün biraz daha iyiyim bende Tarkan'da gerçi daha henüz Tarkan atlatabilmiş değil ama doktor kontrolümüzden sonra ilaçları kullanmaya başlarsak umarım daha iyi olur.

Bahriyciğim evet ayda bir depasilin vuruluyor Tarkan çünkü bu boğaz enfeksiyonu nedeniyle en son havale geçirince doktor bir müddet depasilin vurulmasını öngördü evet faydasını %70 bizde gördük ama genede ara ara böyle tekrar ateşli hastalık yineliyor bakalım bugün iyice konuşalımda doktorla bilmiyorum belkide ameliyat olacak bademciklerini alabiliriz belki demişti sürece bakacağız öptüm sizleri.

AYÇA dedi ki...

Çok gecmis olsun canım. Seni en iyi anlayan su an da benim sanırım. Keske onlar hasta olmasalar. Ama istemekler olmuyor :(

Seda dedi ki...

Geçmiş olsun Sibel'ciğim,inşallah en kısa zamanda iyileşirler..benim yavrumda hasta,orta kulak iltihabı olmuş :-(

sema dedi ki...

geçmişler olsun :( o ne güzel gülen gözler maşallah yaa. ''Blogger anneler'den geldim, bende blogger anneyim beklerim

Derya dedi ki...

hayırlısıyla kış bitsin, hastalıklar da bitsin... geçmiş olsun

blogger anneler birbirini izliyor, ben seni izlemeye aldım, bende seni bloguma beklerim-->tamzamanlianne.blogspot.com

Müge'nin Listesi dedi ki...

acil şifalar dilerim. çok gecmıs olsun

bende bir blogger annesi olarak artık takıpteyım...bende bloguma beklerim

Tarkanın Annesi dedi ki...

Semacım,Deryacım,Mügecim iyi dilekleriniz için teşekkürler Mügecim linkine ulaşamıyorum bana bi ara blog adresini yazarsan sevinirim.