16 Mart 2012 Cuma

Ne Bekliyordum ki???

Bu kadar hastalık postu baydı baymasına da biz şu hastalıkları bir yumrukta bayamadık. Sağım solum arkam önüm heryerim hasta doldu. Son bomba bizim koca bebekte şifayı kaptı. Sabah kalktığında Sibel gene benim boğazlar gitti galiba deyince iç ses şunları dedi :

"Nolursun nolursun sen hasta olma nolursun.. Çünkü en beteri kocamın hasta olması bilmem kaçıncı kere tutan bu boğaz gitti muhabbetleri ve sonraki gözönüme geldi birden.."

İç ses bunları düşündü düşünmesine de olanla ölene çare yokmuş derler ya olan olmuş gün içinde her konuşmamızda bitik bir ses aaah çok kötüyüm deyince başıma gelecekleri görmeye başladım bir bir.

Neyse akşam kayınvalidemi hastane de ziyaret ettik oda hasta söylemişmiydim. Artık kim sağlam kim hasta bilemez oldum da. Burunda borular habire hava veriliyor kötü üşütmüş ama galiba pazara çıkacak. Kocama odaya girme dedim malum sabahki iç sesin yalvarması boşa gitti çünkü hastaydı. Hemde boğazları tutmuştu gene. Sonra başıma gelenler nemiydi?

Eve geldik aah vaaah Sibel bana ıhlamur yapar mısın Sibel bana ballı karabiber yapsana Sibel saunaya mı gitsem(15 dk saunaya gidildi gelindi) Sibel ilaç mı içsem Sibel gene sıcak bişeyler yapsana, Sibel tekrar mı ıhlamur yapsan, Ben ıhlamur yaparken Sibeeel nane limonda mı yapsan...(tabi liste biraz daha uzuyor) gibi binumum yöntemlerle bizim küçük bebeği dahi 2'ye katlayan bir durumla karşı karşıya kaldım. Eee ne bekliyordun ki Sibel sanki ilk.

Neyse ki küçük bebiş daha iyiydi ateş olayını atlattık ya o yüzden en azından buna şükür dedim. Ama gece 5de kaldırdı küçük bey süt istedi su istedi oyun istedi herşeyi istedi. Gözlerinden uyku akan Sibel'de 5'den beri ayakta olmanın rehavetiyle saat 7'de koltuğa oturdu öylecene kalmak istedi . İstedi istemesine de saat 7'de belki azıcık otururum dediği koltuğa daha sırtını dayamamışken kocacıktan iniltili nezleli bir ses duyuldu :

Sibel bana şu limonlu karabiberli ballı karışımdan yapsana öhö öööhö öööhö.

Sibel daha koltuğa oturamamışken mutfağın yolunu tuttu.

Yaaa kocacım seni çoook seviyorum ama şu hastalık hallerinde vallaha Tarkan'dan beter oluyorsun.Bunu sende kabul ediyorsun dimi:) Bakalım bu akşam neler olacak??



19 yorum:

AYÇA dedi ki...

Hele erkekler... Daha mı bir nazlı oluyor değil mı :) ama biz hasta olalım, Yine herseyi o halde yapmak zorundayız. Gecmis olsun canım. Bari sen kendine dikkat et. Biz atlattık gibi. İnşallah sizde bir an önce atlatirsiniz

Tarkanın Annesi dedi ki...

Vallahi Ayça bilemiyorum bu kadar hastanın arasından sağ çıkarmıyım diye düşünerek yazdım yazıyı inşallah şu hastalıklar toptan gider de birdaha gelmezler amin.

abide berkman dedi ki...

Hasta erkekten nefret ediyorum :)hiç çekilmiyorlar.Biz hasta olsak sesimizi çıkarmadan yatarız.Onların isteklerinin arkası kesilmez.

zeynep dedi ki...

off ya en kötüsü gelmiş başına..Allah yardımcın olsun..erkekler hastayken iki kat huysuz oluyorlar..bolca sabır diliyorum senin için..

Deniz dedi ki...

çok geçmiş olsun

Atahan ile hayat dedi ki...

Yalnız değilsin canım bizim koca bebekte öyle.Kocaların hastalanması gerçekten çok zor eşler için :))
geçmiş olsun

Seda dedi ki...

Ailenizde ki bütün hastalara geçmiş olsun canım..çocuklara can kurban ama büyük insanın nazıda bir zor oluyor diğmi Sibel'cim :-(

Tarkanın Annesi dedi ki...

Abide gerçekten çok mızmız oluyor erkekler hasta olunca hele istekleri hiç bitmiyor bir soğuk algınlığı ama dersinki acaba ne olmuş bu adama o derece yani büyütüyorlar.

Zeynep dimi ya:)

Deniz sağol inşallah geçecek umut ediyorum en azından..

Demet evet malesef biz kadınlar bu konuda yalnız değiliz çünkü bütün erkekler böyle genelde babam dahil.

Sitare dedi ki...

bi benim adam naz yapmıyor sanırım bunca blog camiasında:)nimet mi desem ne desem:)
çok büyük geçmiş olsun komşuuu

Tarkanın Annesi dedi ki...

Ne şanslısın Sitare varya kıymetini bil şimdiden internetten akşam ne yapsamda şu öksürük kırgınlık geçer diye bir sürü tarif aldım bitkisel hayır bir de inat doktora da gitmiyor ee napalım böyle işte..

birnazmasali.blogspot.com dedi ki...

blogger anneler birbirini izliyor, ben seni izlemeye aldım, bende seni bloguma beklerim

birnazmasali.blogspot.com dedi ki...

çok çok geçmiş olsun ben yeni komşu ::)

Seda dedi ki...

çok geçmiş olsun..niye böyle bu erkekler yaa:))

Tarkanın Annesi dedi ki...

Seda'cım sağol vallahi sorduğun soruyu bende hep soruyorum niye hep böyleler cevabını bulabilmiş değilim bulunca ereicem galiba:)

Bir naz masalı sağol canım iyi dileklerin için takipteyim baybay:)

yaruze... dedi ki...

oyyyy Sibelcim yaaa,işin hakkaten zormuş.Erkek milletinin hastalığı da ayrı bir dert.Çocuktan beter oluyorlar öyle zamanlarda.Allah kolaylık versin sana ve tez zamanda şifa versin kocana..
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

Okuduklarım ne kadar tanıdık geldi.Hiç şaşmıyor bu erkekler.Erkekler hasta olmasın kampanyası mı başlatsak acaba :)
Çok geçmiş olsun , acil şifalar ve sana bol sabırlar dilerim ...

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

geçmiş olsun..inşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz... sevgiler.. blogunuzu blogger annelerde keşfettim.. sevgiler..

nurgülce dedi ki...

Geçmiş olsun. Ben de doğal bağışıklık güçlendiricilerden yanayım.İlaç kullanmayı sevmiyorum.
Blogger annelerindenim, bana da beklerim. Sevgilerimle...

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

cnm geçmiş olsun erkekler inan bizden çok daha güçsüz varlıklar bu durum zaman zaman ortay çıkıyor:)))