5 Mart 2012 Pazartesi

Tarkan'la Hafta Sonu:)

Dün baya uzun bir süredir hasret kaldığımız güneşi de görünce hadi dedim ana oğul biraz gezelim iyi de etmişiz yoksa bu hafta sonu da ev çekilmezdi.



Gerçi bu gezme tozma işleri hala Avm'de yapılmak zorunda zira hava güneşli fakat oldukça soğuktu. Bizde öyle yaptık neyseki bu sefer Tarkan beni hiç üzmedi elimden tuttu hiç oraya buraya koşturmadı her zamanki gibi gene akranı olan birkaç çocuğa yanaştı gene mızıklanan ve kaçan çocuklardan birine rastladı o yüzden bu fasılda çok uzamadan bitti.



Gene Çimçek Vakfuinli araba aldırıldı hediye edilen balon gene çubuğunda durmadı habire fırladı sonrada nereye düştüyse bir türlü bulunamadı ve balon faslı da böylece bitti.


Tabiki anne kendine bişeyler baktı, baktı ama vazgeçti gene Tarkan'a 3 farklı kıyafet aldı güya maksat kendime birşeyler de bakarımdı ama gene olmadı.


Gene fotolar çekilmek istendi Tarkan baştan bi mızıklandı ama sonra gül deyince o harika gülümsemesiyle bu kareler ölümsüzleştirildi.


Ara ara ne hinlik yapabilirim diye de göz ucuyla bakıldı ama bu düşünceler neyseki pratiğe dökülmeden sadece teorikte kaldı:)



Sonra babamızda bize katıldı ve işte tamda bu anda Tarkan Baba "açlıktan ölücem deyince" bizi bir kahkaha aldı hani biri görse çocuk açlıktan ölücem diyor bunlar gülüyor diye kınar valalaha kınar. Ama ne bileyim bizimkide görmemişin oğlu olmuş derler ya o hesap oldu geç konuşmaya başlayınca böyle cümleleri ondan duymak hem şaşırtıyor hemde böyle dumura uğratıyor.


Finalimiz böyleydi artık kusura bakmazsınız dimi:) Hamileler kesin kez okumasın:)

14 yorum:

AYÇA dedi ki...

Dün çok kıskandırdım sizi ama bugün de burada süper bı hava vardı. O yüzden kiskanmiyorum :)
Tarkan yine çok tatlı. Ne zaman ne diyecekleri hiç belli olmuyor değil mı ? Hep günleriniz keyifli geçsin. :)

Esra dedi ki...

Ne kadar tanıdık geldi, avm, balon, kaçan diğer çocuklar ve anne yerine yine ve yine çocuğa alışveriş :)
Yalnız bu Tarkan'ın gülümsemesi sahiden şahane. Sondaki fotoğrafa hiç değinmiyorum bile :)

Seda dedi ki...

Sibel'ciğim fotoğrafları neyle çekiyorsun canım telefonla mı? Tarkan'ın fotoları biraz daha net olsa süper olacak,döner çok net..hamile değilim ama çok canım istedi,şimdi olsa kahvaltı yapıcam dönerle:-)biz de Ankara'da iken hep gezmek için avm lere gidiyorduk,çok güzel havalarda da yeşil bir alan,bir park bulmak için kaç km yol gidiyorduk,o yüzden Manavgat'ın imkanlarından sonra büyük şehirleri sevmiyorum artık..sizi çok öpüyorum canım..

Tarkanın Annesi dedi ki...

Vallahi Ayça sevindim ya güneş olunca insanın moralide düzeliyor:)

Esra'cım sana da yazmıştım ya aslında ne kadar ayrı yerlerde ama ne kadar aynı şeyler yapıyoruz okurken eminim sende aa tıpkı bizim gibi demişsindir çünkü bende aynı şeyleri diyorum.

Seda'cım biraz resimler üzerinde oynamalar yapıyorum galiba o yüzden Tarkan'ın netliği bozuluyor. Aslında siz çok şanslısınız hele bende olsam oraları hiç bişeye değişmem ama işte gerçi neyseki bizim babannemiz dedemiz site içindeler de sitenin çocuk parkı ve bahçesi sayesinde o eksiğimizi tamamlıyoruz yoksa dediğin gibi araki bulasın bir çocuk parkı. bizde sizi ve pekmez oğlunu bol bol öpüyoruz:)

Sibelbek dedi ki...

Bunlar çok alemler Sibel. Tibet'te geçen gün bana, kazağının düğmelerini iliklemezsem yaşayamayacağını söyledi :))) çok cinler çoookkkk :)))

Tarkanın Annesi dedi ki...

Off alemler sorma adaşım daha neler neler varda bir ara toparlayabilirsem yazıcam onları da:)

alev ertürk dedi ki...

yaeasın tatlım :)))) haftasonu biz de gezdik maaile :) güzel bir hafta sonuydu.sizin de güzel geçmiş ne güzel :)) o sırıtık cüceyi öpüyorum :))

Tarkanın Annesi dedi ki...

Canım benim sağol sende Yiğit'i bolca öp bizim yerimize:)

nil dedi ki...

Ne güzel geçmiş haftasonu, hııım afiyet şeker olsun.

Tarkan harbiden ne güzel gülüyor.

Bu arada vakvuyin ve vakfuin benziyor:)

Görmemiş değil,görmüş de olsak bizim işte alla alla tabi gururlancaz, tabi güleceğiz, tabi o lafları anlatacağız,biz anlarız birbirimizi.

Tarkanın Annesi dedi ki...

Ah Nil o vakfuinden neler çekiyoruz bi bilsen geçen babannesinde kalmış feryat figan babası gitti onlardan aldı da geldi anca öyle sustu:)

Filiz dedi ki...

canım röportaj için soruları göndermek istiyorum ama mail adresine ulaşamadım bana mail atarmısın, kenarb@hotmail.com

Oglak Kizlari dedi ki...

Sibel,

Ohhhh ne rahat hayat.
Gülmesine ve açlıktan ölecek olmasına ben de çok güldüm.

Blog uma hamarat yazmışssın ya bana, o nada güldüm. Hah hayyt hamaratlık ve ben.

Operim.
Gülmekten ölen anne Çiğdem

bahriye-krm dedi ki...

sibel'cim yazdıklarının arasın da avm ile ilgili olan yerler o kadar çok tanıdık geldiki...bu çocuklar birbirlerine gerçekten çok benziyorlar :))
bir de daha önce yazmak hep istemiştim ama belki de sadece ben de böyledir diye üzerin de durmadım...eklediğin fotoğraflar net çıkmıyor...

TATESAL dedi ki...

Canım ne güzel Erzincanlı olmana çok sevindim....Tarkana ve sana sonsuz huzur ,mutluluk ve sağlık diliyorum...sevgiler...