11 Şubat 2013 Pazartesi

Hafta Sonu Halleri


Bu Tarkan'ın karnesi okullar açıldı ben anca koyabildim. Neyse bi anısı burda dursun en azından. Ömrüm boyunca saklayacağım bir anı. Öyle güzel ki şu yazılanları tekrar tekrar okumak gururlanmak onun sevincini görmek okula olan sevgisini görmek harika bir duygu. Bugün okullar açıldı ya sabah ondan mutlusu yoktu. 15 gün deyim yerindeyse her sabah okula gitmediği için ağladı ne diller döktük ne şebeklikler yaptık bu 15 günde bi anlatsam destan olur. Neyse bugün açıldı da huzura erdik.

 Dün tatilin son günü onu sinemaya götürdük Zarafa diye bir animasyon çizgi film bizim zıp zıp sincap biraz zor dayandı sonuna kadar ama neyseki orada da bir akran buldu kendine yan yana oturdular da tahminimden daha güzel geçti sinema keyfi.
 Tarkan'ın göz seansları devam etmekte bu arada cumartesi 6. senasa girdik sonra doktor  kontrol etti  azda olsa bir kıpırdanma başlamış yani ilk muayenede sol gözüyle 1. sıradaki resmi sadece görebilen Tarkan şuan 2. sıradaki resmi görebiliyor buda yarım adım atmışken şuan bir adım atabiliyor gibi bir durum %10 görme seviyesine yeni ulaşabildik aslında. Yolumuz uzun ve zor şimdi 12 seansın bitmesini bekliyceğiz bakalım hemşire ilk 4 seansta zaten bizler bişey beklemeyiz dedi sonra sonra verim alabiliyormuyuz bakarız dedi sonuç itibariyle çok büyük bir atılım olmamasına rağmen azda olsa bir kıpırdanmanın olması hepimizi umutlandırdı yol uzun  umarım başarılı oluruz bu konuda. Ah biraz da Tarkan olayı anlayabilse şuan küçük çabuk sıkılıp bunalıyor olayın ciddiyetinin de farkında değil henüz çünkü hala küçük bakalım Allah inşallah oğluma ve bizlere güzel şeyleri getirir inşallah umut ediyoruz.

Canım oğlum senin şu insanlara olan sevgine hayranım umarım önümüzdeki günler bize hep güzellikler getirir SENİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ.

5 yorum:

maviye iz süren dedi ki...

Nice başarılı karneleri olur inşallah..

Tarkanın Annesi dedi ki...

İnşallah Bahar'cım teşekkürler

ayak izleri-sevgi dedi ki...

artık bir karnemizde olduğuna göre koca abi olduk demektir.. okulunu özlemesi ne güzel.. o ortama alıştığından evde çok canı sıkılmıştır kuzumun..
onun o gülen yüzünü sevsinler..

Unknown dedi ki...

Sevimli şey seni :)

Ssmeral dedi ki...

maşallah gerçekten harika bir duygu bizde ilk karnemizi aldık :) inş. hep böyle başarılı olurlar..