26 Ekim 2013 Cumartesi

Bodrum Bodrum

Uzun bir ara oldu gene yazmayalı ben pek öyle aktif olamıyorum malesef yazma konusunda ama daha çok takip etmeyi seviyorum galiba onu anladım.
 
Ben buralarda yokken diye başlayan cümlelerden birini kurarak başlıyayım evet ben buralarda yokken baya gelişmeler oldu Tarkan!ın kolu alçıdan çıktı şimdilik iyi Allah'a şükür ama tabiki biraz dikkatli olmamız gerek ilk birkaç ay. Okul aynen devam bu hafta 29 Ekim provaları vardı Gösterilere katılacaklar bu sene Tarkan'da kadroda bakalım neler olacak merak ediyorum.
 
Ramazan ve sonrasında kolunun alçıda olmasından dolayı pek biryerlere gidememiştik bayram tatilinde birkaç günlükte olsa Bodrum'a gidelim dedik pek bir heves ettik ama malesef gittiğimiz gün anca yarım saat denize girebildik sonra 2 gün aralıklarla süren şiddetli yağmur ve soğuk biraz keyfimizi kaçırsa da gene de gezme imkanımız oldu 3.gün hava  biraz açtı ama genede esinti vardı bizde Türkbükü'ne doğru gittik orası nispeten daha güneyde olmasından dolayı güzel ve güneşliydi neyseki Tarkan o hep hayalini kurduğu denize girebildi acayip su kuşu bizimkisi bıraksan sudan çıkmayacak otelde tanıştığımız birkaç aile ve çocuklarıyla hoş birgün geçirme imkanımız oldu.
Benim ilk gidişimdi Bodrum'a. Özellikle sahil kesimi evleri mimarisi çarşısı gerçekten çok güzeldi fakat dediğim gibi havanın ara ara kapanması ve yağması tatilimizin pek tadını alamamamıza neden olsa da sağ salim hastalanmadan gidip geldik en azından birçok beldesini gezme imkanımız oldu. Hatta inanın götürdüğüm hiçbir yazlık kıyafeti giyemeden hırkalar uzun kollularla geri geldik. Pek resimleyemesem de aşağıda gezimizden bazı kareler var herşeyin günlük güneşlik olması dileğiyle...
 
 




























1 yorum:

darkolivee dedi ki...

Kızım bunlar ne güzel resimlerr
Resmen çatladım bu güneş görmeyen ofis odasındaaaa
Tarkan'nın alçısının çıkmasına çok sevindim
o içten gülen yüzü hiç solmasın
harika görünüyorsunuzzz

maşallah