7 Aralık 2009 Pazartesi

Şu Lafa Sinir Oluyorum Artık

Birtek çocuğu olan senmisin hayatta. Tabiki ben değilim biliyorum. Ama bu kadar ya yapabildiklerim bu kadar beğenmeyen beri gelsin. Hem çalışarak ki cumartesi de dahil olmak üzere bir evi ve yaramaz ele avuca sığmayan bir küçük afacanı idare ancak bu kadar oluyor.

Off bu laf söylendiğinde bütün hıncımı karşımdakinden çıkarasım geliyor çok biliyonuz siz o yeter zaten.

8 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Kızma boşver kızma...
Herkes bizden çok biliyor zaten bu hayatta!!!

evrim dedi ki...

bir tek senin çocuğun yok ama, senin TEK ÇOCUĞUN VAR! ben de nefret ediyorum bu laftan ve aynen böyle diyorum hayatta benim TEK ÇOCUĞUM VAR!

βЄƉΔЯƉЄм dedi ki...

çocuk sahibi olan diğerleri de aynı dertten muzdariptir üzülme sen.. herkes kendi cehennemini yaşar, diğerleri yorum yapar.. bu kadar kulak asma konuşanlara, izin verme moralini zayıflatmalarına.. Bence herşeyin üstesinden gelerek kendi cevabını vemişsin onlara.. tabi anlayana :)

Eylm-Sdnz dedi ki...

Boş ver herkez herşeyi söylüyor zaten...Önüne gelen hayatına kendi istediği gibi şekil ve akıl verebileceğini düşünüyor..sen rahat ol bir tek senin değil ama senin tek çocuğun var..hem çalışan anne olmak kolaymı yahu..halt etmiş o lafı diyen..

Adsız dedi ki...

amaaan boşver..herkes bilir kişi bu konularda :))

fazi dedi ki...

sinir etmişler anneyi tarkan :)

Seda Demirel Genç dedi ki...

Hahaha gülüyorum valla hep benzer şeyler,eskiyle kıyaslar,tek senmisin diye söylenmeler:-))artık kimler söylüyorsa sibelcim bunları:-)))..onlar sen sıkıldığın zaman ya da derdine derman olamadıkları için böle konuşuyorlar bir takım destek olmak:-(( sözde bizi rahatlatıyorlar kendilerince:-)))gıcık ötesiler..

Ozguranne dedi ki...

Bu bir pazarlık cümlesi aslında. Annelik zamanından çalmak isteyen kimse ona dair bir satış cümlesi. Evet, benimki herkesten başka de geç:)