22 Aralık 2009 Salı

Yaş 1 :):):) Yolun Daha Başındayız Partisi


Müthiş güzel bir yılın ardından müthiş güzel, sevenlerimizle ve TARKAN'IN FANLARIYLA dolu tam bir düğün havasıyla geçen bir parti nasıl anlatılır bilemiyorum aslında. Neyse söze bi yerlerden girmek gerek çok güzeldi desem. Planlarımızında üzerinde müthiş eğlenceli oynak bi gece oldu aslında. Doğum günü partisinden ziyade düğün gibiydi. İnsanlar ve tabiki biz çok eğlendik. Akşam 7 civarı hazırlıklara başladık. Menü yardımlar eşliğinde gündüz tamamlanmıştı.

Makarna salatası ve poğçalarımız Tarkan'ın bir numaralı hayranı Dilek Ablamızdan

Sarmalarımız anneannemizden

Keklerimizi Özlem Ablamız yaptı

Rus salatası ve karışık mor lahana salatasıda benden




İlk misafirlerimiz saat 7,30 civarı gelmeye başladı. Tarkan tabiki babannesinde onu pastanın kesilmesine yakın getirttik. Neyse zaman ilerledikçe salon kalabalıklaşmaya başladı. Bu arada fasıl için gelen arkadaşlar prova yapıyorlar ben hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum birkaç kişiyle, salon kalabalıklaşmaya başladı derken saat 8 civarı nerdeyse herkes gelmişti.



Artık partinin asıl sahibinin teşrif etmesi gerekiyordu. Tarkan'la babannesini almaya gittiler ve 8,30 civarıydı zannedersem oğlum kapıdan içeri girdi annesinin kucağında ve tabiki alkışlar sevgi gösterileri görülmesi gerekti. İlkten şaşırdı bana daha bi yapıştı birkaç dk sonra alıştı ortama sonra pastamız geldi mumlarımızı üfledik çekirdek aile olarak.







fazla 32 diş çıkmışım ama:)


Ardından servisler başladı ve bütün millet nerdeyse Tarkan'ı birazcık kucağında tutabilmek için sıraya girdi desem yeri vardır herhalde. Tarkan'sa ortama alışmış oyunlar oynayan bir küçük kedicikti o anlarda, millete sarılmalar şirinlikler....











Sonra oğlumda armuduna oturdu mamalar yedi.







Sonrada oğlum saat 9,30 gibi salondakilere veda ederek babannesiyle eve gitti çünkü uyku saati yaklaşmıştı gerçi bensiz baya zor uyumuş ki benim içim içimi yiyordu bensiz zor uyuyacak yanında değilim diye ama artık beni bir günlük affetmiştir umarım oğluşum.


Tabi Tarkan gidince ve servisler afiyetle yenince fasıl grubu da coşunca millet dururmu hele de gençler kendilerini piste attılar. Hiç abartmıyorum saat 12'de bitmesini planladığımız gece saat ancak 1'de artık zorla bitti. Ama herkes yüzlerinde kocaman bir gülümseme ve müthiş bir gece oldu sözleriyle evlerine gittiler. Başta da dedim ya doğun gününden çok güzel eğlenceli bol coşkulu oyunlu şarkılı sözlü bir gece ve anı oldu bizler için. Arkadaşlarımız ve sevenlerimizde sağolsunlar bizi kırmadılar ve geldiler hepsine çooook teşekkürler. Aşağıdaki resimler coşkuyu gösteriyor mu bilmiyorum bi bakın bakalım.












İşte böylece ilk doğum gününü kutladık bakalım darısı bir dahaki yıllara inşallah. Tabi ilk olduğu için bu denli çalgılı cümbüşlü geçti sanırım daha sonrakiler hep aile arasında olur. Ha bu arada aile arasında yapmadıkmı cuma akşamı bide annene babanne dedeler biz evde ufak bir pasta kesip bir yemek yiyerek ilk perdeyi açtık aslında.

Aslında bir sürü video var elimde geceye ait ama biraz uzun oldukları için yüklemesi baya zor olacağından genede videosuz geçmeyelim diye bunu yükleyebildim anca. Tabi binbir zahmetle internet hatlarında da birkaç haftadır bir sorun var o yüzden anca bunu ekleyebildim.

Yarında hediyelerimizin fotolarını çekip yükleyeyim çok güzel şeyler geldi..



13 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Sibelcim, ad›yla büyüsün Tarkan. Onlar›n sevinci, mutlulugu herseye yetiyor zaten. Daha nice yillara diliyorum, öpüyorum Tarkan'i....

ELİF dedi ki...

aaaaaaaaaaa resmen düğün yapmışınız. Sünnet düğününde neler olur bilmem artık.Nice yıllara tarkancığım...

nilo dedi ki...

Ay ne şenlikli olmuş bu doğum günü böyle:D Düğünü falan nasıl olur merak ediyorum:D Sevgiler annesi, minik kuzunun doğum günü kutlu olsun...

yeşim dedi ki...

Canım yavrum iyi ki doğdun tatlım, Allah sizi birbirinize bağışlasın inşallah, nice yaşlara...

oytunla hayat dedi ki...

tarkanın yeni yaşı kutlu olsun. Mutluklukla, sağlıkla geçsin inşallah...
Çok güzel bir parti olmuş gerçekten düğün havasında :) ellerine sağlık...

Belkıs dedi ki...

Amanın Tarkan oğlan yeni bir yaşa girmişş, doğum gününüz kutlu olsun Sibelcim, sağlıklı huzurlu mutlu daha nice yaşlarını böyle kutlayın inşallah. Bu arada seninde annelik yıldönümünü kutlarım :)

Deniz dedi ki...

nice senelere Tarkan, iyi ki doğmuşsun bak herkes senin sayende nasıl da eğlenmiş

Seda Demirel Genç dedi ki...

Cnım partiyi kendinizemi yaptınız ne kadar eğlenmişsiniz:-))))..
allah sağlıklı güzel ömürler versin tarkan'a...

ela selin dedi ki...

Nice yaslara!!

mine dedi ki...

canım tarkanın doğumgünü kutlar saglık ve mutluluk dolu yıllar dilerim..partiniz süper olmus ..tam bır düğün havası..bu kadar kişi eve sıgmayacagına göre böyle yer tutman cok ıyı olmus.hersy süper gözüküyor.sende öyle..tekrar iyiki dogdun tarkan...upuzun ömürler anneciğin ve babacıgınla..öptük kızımla...

Tarkanın Annesi dedi ki...

Yorum bırakan herkese çooook kocaman teşekkürler hepiniz birbirinizden saygın ve değerli insanlarsınız ve çok incesiniz iyiki hayatta sizler gibi anneler var...

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Sibelcim ne güzel geçmiş öyle,bol kalabalık şenlik :)
Doğumgünü kutlu olsun Tarkanın..Allah sizi birbirinizden ayırmadan nice nice yaşlar yıllar nasip etsin inşallah..
Sevgiler..

Işıl dedi ki...

Yuvalarınızdan huzur,
Bedenlerinizden sağlık,
Kalplerinizden AŞK eksik olmasın...