8 Mayıs 2012 Salı

Nil'im Mimlemiş Beni Neler Yazdım Bakalım

Şu Nil yok mu şu Nil ömürlük kadın vesselam. İnsan yaşlanmaz onunla. Vallaha mim işlerininden çok da anlamıyorum oda bir gerçek ama. Neyseki çok uzun değil beni mimlediği konu. İnanın mim hatrına değil ama Nil hatrına cevaplanır bu sorular. Bakalım ben neler yumurtlayacağım. Ihıhııhı başlıyorum efem:)

Ödülün kuralları:

1 - 11 kişiye bu ödülü yollamam gerekiyor.

De o mimlenmeyen 11 kişiyi bulana aşkolsun ben baya bildiğin başlangıç çizgisindeyim elalem almış başını gitmiş artık yazdıklarım arasında mimlenen varsada elden bu gelir:


Sevgili Sedacım; Esracım; Sevgicim; Seyhancım, Ayçacım, Nurcancım, Burcucum, KokoşKelebeğim, Eminecim, Alevcim, Bahriyecim mimledim sizi cevaplamazsanız hiç kızmam küsmem darılmam:) (şimdi böyle dedim diye kimse cevaplamıyormuş görüyormuşum günümü)


2 - Ödül sahiplerine ödüllerini haber vermem gerekiyor.


Görev tamamdır Copy/Paste'nin canı sağolsun yoksa haber ver ver bitmezdi bu post:)


3 - Kendimle ilgili yedi gerçeği açıklıyorum

Tatatataaaam 

115 bilinmeyenli denklemin ilk 7sini açıklıyorum kötülerden başlıyayım iyiler sona kalsın.
  
  • Hırslıyım hele işimde Allah yani napıyım, ama öyle başkasının üzerine basan cinsten değil :)
  • Gözüm bazen karadır o an geldimmi beni tutabilene aşkola birkeresinde 10 yaşlarında felanım galiba annem gündüz  rahmetli annaneme ziyarete gitmişti akşam ananem biraz rahatsızlanınca onun yanında kalacağını söyledi telefonda bende gözyaşları nasıl ama anne anne diye ağlıyorum koca kız babam zavallım bakkala gitti beni sustursun diye birşeyler almaya ben o akılla evden çık yollarıda biliyorum ya koş koş yarım saatten fazla hem koşup hem ağladığımı hatırlıyorum 1,5 saatlik yolu yarım saatte o yaşta gittim kapıyı çaldım annem şok geçiriyordu resmen beni karşısında görünce neyseki babama haber verdikte oda çok korkmuş düşünsenize eve geliyor kız yok ortada. Ama tabiki bu gözü karalık bana hem annemden hem babamdan baya sıkı bir azara sebep olmuştu orasıda ayrı.
  • Sinirlendimmi kapı çarparım kimi tabak çanak kırar kimi terlik fırlatır bende kapı çarparım ah zavallı kapılarım 
  •  İşimde çok detaycıyım çok ıncık cıncık didik didik ederim pire için deveyi yakarım o kadar, sıkıysa etme de gör muhasebecisin gözünden bişey kaçarsa ayıklarsın pirincin taşını
  • Birini ilk gördüğümde o an sevdiysem severim kötüde olsa severim ama sevmediysem dünyanın en iyisi olsun sevemiyorum buda garip bir huy vallahi. Eşimide il gördüğümde çok sevdim hala seviyorum yoksa erkek milleti bazen hakkaten çekilmez oluyor. (Eminim arasıra onlarda bu cümleyi bize kullanıyordur:)
  • Çok yufka yürekliyim hemen herşeye ağlayabilirim hele bu durum son 3,5 yıldır tavan yaptı(annelik denen güzel şey varya) insanların asla duygularıyla oynamam kibirlilik yapmam nazik olmaya çabalarım kimseyle dalga geçmem geçeni de sevmem.
  • Tamam itiraf ediyorum bana yapılan şakaları acayip yerim özellikle Nisan 1 şakalarını. Bide doğum günüm ya bari beni azıcık mutlu etmek istiyorlarsa yapmasınlar şu sakaları çabuk inanıyorum yaa.  

4 - Canım Nil'cim senide mimlemek isterdim ama dön dolaş olmasın diye senin beni mimlemenle yetiniyorum.:):):) Şaka bir yana beni unutmadığın için teşekkürler.

 5 - Ve bu da ödülümün resmi.


Sanki bir senmi kopyalayıp yapıştırıyorsun bende senden kopyalayıp yapıştırdım:):):) Ha tamam itiraf ediyorum birazda galiba kopyacıyım ne dersin.



17 yorum:

Seda dedi ki...

Mim mi ? bayılırım :-)çok keyifle okudum mimini..Gencer'i uyutunca ben de cevaplarım Sibel'ciğim..diğer blogumda yayınlarım..öpüyorum sizi çok..

Kuzununannesi dedi ki...

ne guzel..ben mımlerı yapamıyorum bu mımde yapmıstım .. super mım cok keyfle okudum..sevgıler

nil dedi ki...

Sibelim, baştan sona güldüm yeminle. Hele sondaki poza bittim.

Süpersin, gözü karalığından korktum.
Yufka yürekli olduğunu zaten yorumlarından biliyorum.
Başkasının üzerine basmadan hırs iyidir bence.

Şakaları yemene gelince, o senin iyi niyetinden. Nisan 1 de doğmak bence güzel o günün bizlere göre illa ki gülerek geçiyor bu durumda vazgeçirme şaka yapmak isteyenleri.

Ha bir de ne oldu, sanırım Seyhan senin postundan buldu beni, ben de daha senin yazdığını farketmeden kimmiş beni izleyen dedim, ana acayip mutlu oldum bisiklet postundan ve tefal yoğurtçum postundan yani senin mim cevabın, iki sorumun karşılığını buldurdu.Sanırım hatırıma çok mim cevaplayacan :)) Öperim seni.

alisnur dedi ki...

cevapladım canım.

Tarkanın Annesi dedi ki...

Sedacım mimini okıycam canım ha bu arada kargodan biri aradı adresimi sordu aaa dedi orası benim dağıtım yerim değil başkasına vericem o getirir dedi hala bekliyorum bakalım gelince ararım seni.

Kokoşcum yazmıştım erken kalkan yol almış genelde herkes cevaplamış bu mimi olsun genede ben sana yolladım.

Nilcim yaa ama her yılda yenmezki şu şakalar kendimi kötü hissettiriyor güya bide açıkgöz diye geçinirim yok ya beni hemen kandırıyorlar. Bu arada Seyhan'la tanışmanıza da sevindim çok tatlı bir kızı var diğeri de yolda:)

Nurcancım okudum cevaplarını sağol canım

Seda dedi ki...

Canım aramışsın telim sessizdeydi,mesajını aldım..arıyacaktım ama uyanır oğluşum diye aramadım..beğendiğine çok memnun oldum..iyi günlerde kullanın öpüyorum anne oğul sizi..

AYÇA dedi ki...

Ben yanitlamistim sanirim gecmis zamanda boyle bir mim ama uygun olunca kendi blogumda yazicam canim. Opuyorum.

Tarkanın Annesi dedi ki...

Sedacım çok teşekkürler aradım açmayınca tahmin ettim Gencer uyuyordur belki dedim hediyelerin çok güzel Tarkan'a da çok yakıştı benimkiside tam bana göre teşekkürler bizde sizi öpüyoruz.

Tarkanın Annesi dedi ki...

Ayçacım doğrudur zaten dedim ya mimlenmeyen pek kalmamış olsun ben sevdiklerimi yazdım cevaplanmasada olur öpüyorum

Adsız dedi ki...

:))) ben de cevaplamazsınız küsmem yazdım benim ödüllere valla kimse cevaplamadı
gördüm günümü :))

bahriye-krm dedi ki...

sibel'cim bana da yer verdiğin için çok teşekkür ederim....yalnız daha önce cevaplamıştım bunu :(
başka bir mimi seve seve cevaplarım :)

Tarkanın Annesi dedi ki...

Özgün Anne neyseki benimkini biri cevapladı:)

Bahriyecim dedim ya genelde herkes cevaplamış olsun genede ben sevdiklerimi yazdım oraya:)

Esra dedi ki...

Şimdi yazdım ben de Sibelcim.Ayrıca beni de ödüle layık gördüğün için çoook teşekkür ederim.

Çok güldüm ben de gerçekler kısmına, ne doğru bir tanımlama, sahiden bütün kadınlar 115 bilinmeyenli denklem galiba :)

öpüyorum seni ve güzel gülüşlü Tarkan'ı tabi.

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Teşekkür ederiz canım mim için. Ama ben sanki böyle bir mimi çok önceden cevaplamıştım. Ama fırsatım olursa senin için tekrar cevaplarım. Öpüyoruz sizi ;)

Tarkanın Annesi dedi ki...

Teşekkürler Esracım bende tatlı oğluşunu çok öpüyorum.

Eminecim olsun canım ben oraya sevdiğim blogları yazdım:)

balböcükleri dedi ki...

kısmen benziyoruz.kapılarına bende acıdım ve korktum yani:)

emreyle hayat dedi ki...

Hayırlı olsun ödülün :) Blogger anneyim canım, takipteyim, beklerim bloguma :)