3 Temmuz 2009 Cuma

Ah Aşı Ah

Hay dilimi eşşek arısı soksun. Dün Tarkan'ı almaya gittik babannesinden hiç ateşi yok ne güzel dedim. Gündüzde çok iyiydi ara ara arayıp sordum. Senmisin böyle söyleyen daha kapıdan çıkmadan bi baktım hafif ateşi var. 3 dk evlerimizin mesafesi eve bi girdik bi baktım alevler içinde yanmaya başlamış. Dereceyle bi ölçtüm 38. Şok oldum. Hemen ıslak bez koltuk altlarına vucudunu hafif hafif sildim biraz sonra ölçtüm 35,7 . Bu arada Tarkan mızırdanmalara başladı tabiki. Hele ıslak bezle silerken vücudunu başladı ağlamaya. biraz daha bekledik ölçüm 37 hadi bi ılık duş aldıralım dedik o suyu seven çocuk nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor baktım olacak gibi değil hemen üstüne bir atlet geçirdim sırtı bildiğiniz bir alev topu olmuş ölçtüm 37,8 yanakları resmen kızardı. Baktım olacak gibi değil artık son çare bir fitil koydum ve mamasını yedirdim yastığa başını koyar koymaz uyudu. Bütün gece ara ara ölçtüm ateşini en fazla 37 i gördüm. Ama sabah gene yükseldi. Ve sürekli ağladı bir fitil daha koydum mecburen az önce aradım durumu iyiymiş umarım artık ateşlenmez. Yani anlıycanız gene bugün için sıkkın. Hiç bişey yapmak istemiyorum onun yanında olabilsem keşke. Ama bugün çok zor. Bugün ödeme yapılması gereken çok önemli yerler var ve bişekilde para bulmak lazım. Offf bu ekonomik krizden de bıktım artık yaaa.

7 yorum:

yeşim dedi ki...

canım çok çok geçmiş olsun tatlıma..

Tarkanın Annesi dedi ki...

Sağol canımcım

NALAN dedi ki...

Çok geçmiş olsun seni çok iyi anlayabiliyorum benimde kızım evde hasta günde 50 defa anneannesiyle konusuyorum psikopata bağladım.
Keşke hep yanlarında olabilsek,çalışan anneyi en çok bu anlar zorluyo işte evde çoçuğun hastayken işte olmak yanında olamamak.
Tez elden iyileşmeleri dileğiyle

Oya dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun. Zaten tüm gün özlüyoruz birde hasta olduklarında yanlarında olamamak çok zor. Biran önce iyileşmesi dileğiyle...

Eylm-Sdnz dedi ki...

canım çok geçmiş olsun..sen sıkma canını..biliyosun geçecek geçecek te sende kendinden geçme olurmu öptm...

Yelish dedi ki...

Canim kolay gelsin sana Kimbilir sabaha kadar ne kadar sIkIntI cekmissindir Ahh o asilar yaa :(
Allah beterinden saklasin diyorum En kotu dertleri bunlar olsun ..

Primarima dedi ki...

Geçmiş olsun cok cok ...37'i ateşdenmı sayıyorsunuz siz.Ben en ateşli gunler geçirdim kızımda.Her ateşlenmesinde 39 u göruyorum.
Hiç şaşmaz hep 39 ve 39 bucuk olur acilde alırız solugu ne yapsak düşmez.Ben derecede 37 bucuk gördugumde ohhh çok şükür diyorum ateşi düşdü ve ancak o zaman hzuurla uyuyorum.Çok fazla etmeyın.37 birşey değil.Doktorumuz özellıkle yaz aylarında cocukların 37 derecede olmasının cok normal oldugunu söylemısdı.

En kısa zamanda iyileşsin sizinde yüzünüz gülsün inşallah.