30 Temmuz 2009 Perşembe

Çok Bunaldım

Bu iki gündür bütün aklınıza gelebilecek can sıkıcı şeyler benim başıma geliyor hayırdır inşallah.

Dün Tarkan'ın bademcikle ilgili kontrolü vardı. Eşim izinde olduğu için kontrole kardeşiyle birlikte götürdüler sonuç iyi geçmiş ama asıl sorun başladı 6 ay süreyle her ay 1 kere olmak kaydıyla penadur denen bir iğne vurulmasını söylemiş. Koruma amaçlı demiş ama. Asıl sorun şuki aynı iğneden eşim 8 yıl vurulmuş. Penisilin iğnesi ve çok ağır bir iğne. Güçlü yalnız o sayede eşim larenjitten kurtulmuş. Ben açıkcası bu iğnenin vurulması taraftarı değilim yarın kendi doktoruna götürsünler bakalım o bu iğneyi vurdurma taraftarı olacak mı? Tabiki ok derse bir test yaptırmadan hiçbişey vurdurtmam. Belki de vurdurtmam ben penisilinden çok korkardım başıma geldi. Canım bu yüzden çok sıkkın.

Sabah abimin boşanma davasında şahittim zaten güne bu yüzden 1-0 yenik başladım.

İşe geldim bi müddet çalıştım hooop bilgisayar gitti çökü. Bütün işle ilgili bilgiler evraklar dosyalar muhasebe bilgileri hepsi gitti. Bi bilgisayarcıya götürdük gitmiş dedi harddisk açmıyor dedi. Diğer bilgisayarcıya götürdük belki bir ihtimal dedi ve kasayı bıraktık oraya ama hiç umudum yok. Nasıl olsa terslik olcak ya. Kesin herşey gitmiştir. İşte o zaman vay benim halime...

Bakalım bugün daha neler gelcek başıma ????

7 yorum:

Adsız dedi ki...

canım o igneden bana 10 sene boyunca yapildi, sonuc: vucudum penisiline karsi alerji gelistirdi, simdi icinde penisilin olan hicbir sey kullanamiyorum, iyice arastirmadan sakin baslama. insallah gerek kalmaz.
her karanlıgın sonu aydınlik, sıkmamaya calis canını.
sevgiler

senem dedi ki...

penadur gercekten de cok agir bir igne. benim erkek kardesim de mafsal romatizmasi gecirdigi icin senelerce her ay oldu o igneden. tarkan'in nesi var ki, doktor neden boyle bir igneye gerek gormus?

Adsız dedi ki...

Tarkana kocaman geçmiş olsun dilerim iğneye gerek kalmaz...
Evet zor bir başlangıç olmuş:(
Umarım açılır hard disk belgeler kurtulur...

İyi düşünelim herşey iyi olsun...

Yelish dedi ki...

Canım cok gecmıs olsun
Bencede hemen SAKIN baslatma bebısı o ıgneye
Artık oyle bır hal aldı kı 3 degısık dr a gıdıp karar vermek gerekecek sankı

Umarım cooook guzel bır haftaya baslarsın ve hersey super olur

Tarkanın Annesi dedi ki...

ya işte sorunda aslında bişeyinin olmaması bi boğaz enfeksiyonu oda düzelmiş yok neymiş koruma amaçlı yok doktor Türkiye'nin dalında en iyisiymiş. Ama yazdığı iğne ağır neyse düşündük taşındık olaki bir daha tekrarlama aşamasında doktorumuza danışıp o isterse bu iğneyi vurdurcağız.

yeşim dedi ki...

canım çok çok geçmiş olsun Tarkancığıma. Bence de hemen vurdurmayın iğneyi, tek doktorun söylemesi ile iş yapılmıyor cidden. İnşallah bilgsayarın da kurtulur, hiçbir dosya kaybolmaz ve önümüzdeki günler hepiniz içn çok çok güzel olur..

ELİF dedi ki...

canım başka doktorlara da git bence....