31 Temmuz 2009 Cuma

Hadi Hayırlısı

Dün bana yazdığınız yorumlar ışık oldu iyice düşündük.Zaten sadece boğaz enfeksiyonu geçirdi Tarkan bademcik başlangıcındaydı tam olmamıştı bile. Kontrollerde enfeksiyonun geçtiğini de söylemiş doktor. Koruma amaçlı belki düşündü bir daha tekrarlamasın diye ama yazdığı iğne de masum ağrı kesici veya antbiyotik tarzında bi iğne değilki. Resmen bir azap iğnesi. Çok acı ve yanma veren hatta vurulan yeri bi müddet uyuşturan 3 sn içinde vurulmazsa donan penisilin iğnesi. 2 gündür inanın hep aklımda acaba yaptırsammı yaptırmasammı? Dün yazdıklarınızdan sonra da iyice karar verdimki yaptırmıycam zaten elzem illa olmalı diye bişey yok yavrum iyi maşallah. 15 gün sonra zaten kendi doktorunun kontrolü var o zamanda durumu izah edeceğim eğerki Allah korusun bu enfeksiyonun tekrarlaması gibi bişey olursa işte o zaman doktora da danışarak test yaptırıp alerjisi yoksa penisiline öyle yaptırırız belki. En iyisi böyle bence.

Çöken bilgisayarımda oluyormuş bilgilerin çoğunu kurtarmışlar geri kalanları da kurtarmaya çalışıyorlarmış çok sevindim. Hadi hayırlısı bakalım umarım herşey yoluna girer bugün bu iki şey beni çok rahatlattı.

13 yorum:

fazi dedi ki...

Karar vermek,iki arada kalmaktan daha iyidir.Kararınızı vermişsiniz bu bir rahatlama getirmiştir :) bebeğinizi ilk önce siz sonra da sürekli takip eden dr u en iyi tanır.Allerji çok farklı bir durum.Örneğin çilek allerjendir (genelde) ancak size allerji yapmaz ve fakat size şimdiye kadar hiç allerji yapmadığı için artık hiç allerji yapmayacağı anlamına da gelmez.pecillin de aslında müthiş bir ilaç ancak allerjen etkisi aslında diğer ilaç ve antibiyotiklerden çok ta aşırı fazla değil.Penecillin i test yapıp allejık reaksiyon göstermemiş olması allerjı yapmayacagı manasına gelmez.Dediğim gibi allerji çok dallı budaklı bir konu.Fayda zarar hesabı yapılması gerek.bunu da en iyi tarkanın doktoru bilir.

Adsız dedi ki...

çok sevindim tarkanın iyi olmasına ve bilgilerin kurtarılmasına...
Keşke hiç hasta olmasalar kıyamıyorum bebeklere miniklere hiç...Allahım korusun hepsini...

ela selin dedi ki...

Sibel bir doktora daha danisin bence kesin karar vermeden önce.
Kolay gelsin..

Tarkanın Annesi dedi ki...

Çok sağolun kendi doktoruna danışcağız zaten dışarıdan dalında iyi bir doktor diye götürmüştük diğerine iğneyi yazdı bizi böyle sıkıntıda bıraktı en iyisi 15 gün sonra doktoruna danışmak

Primarima dedi ki...

Ancak okuma fırsatı buluyorum ve cok cok gecmıs olsun dıyorum...

Güneş dedi ki...

Tarkanın iyi olmasına sevindim.

a.y. dedi ki...

Çoook geçmiş olsun. Üzülmeyin muhakkak bulunur bir çaresi. Tarkan çok tatlı bir bebek bu arada maşallah olsun:)

NALAN dedi ki...

Çok geçmiş olsun Tarkan'a..
Ama iyileşiyor bak annesi inşallah iğnelere gerek kalmayacak.Kıyamam ben kuzucuğa,hasta olmasınlar onlar hiç hemde hiç..
sevgiler,Tarkan'a da acil şifalar..

Tarkanın Annesi dedi ki...

Prima,Güneş,Anne Yazar ve Nalan iyi dileklerinize çok teşekkürler

Tuğçe dedi ki...

Sibel merhaba,
Yeni okudum ben, çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun, ama kararına çok sevindim...(Ertelemene yani)
Dediğin gibi hayırlısı olsun...
Sağlıcakla!

burcu dedi ki...

çok geçmiş olsun bebişine, bebekler çok kolay hasta oluyorlar ama çokta kolay iyileşiyorlar metabolizmaları çok hızlı çalışıyor çok çabuk yeniliyor hücreleri kendini, canını sıkma, bizde otelde havuzdan mikrop kaptırmıştık karaları bağlamama bile fırsat vermeden iyileşti:) çok neşeli bir bebek Allah neşesini bozmasın kızımla çok öpüyoruz Tarkanı:)

Yelish dedi ki...

gecmis olsunnn
hersey bitttiiiii haberlerini bekliyoruz

Adsız dedi ki...

You reаlly make it seem so еаsy
with youг presentatіon but I find this matter tο be
actually something which I think I would never understand.
It seemѕ too сomplicated and ѵеry
broaԁ fοг me. I'm looking forward for your next post, I'll trу to get the hang of it!


My wеblog ... chatroulette