27 Temmuz 2009 Pazartesi

Pazar gezintisi

Pazar günü sevgili arakadaşım Betül ve onun küçük oğlu Burak Taha'yla birlikteydik. Tarkan'da birkaç gündür baya iyi zannedersem ilaçlar iyi geldi kesin sonuçlar çarşambaya belli olacak. İkimizde çalışan anne olunca ve birtek pazar günümüz tatil olunca mecburen pazar günü anca oturma faslını yapabildik. Betül benim çok eskiden tanıdığım fakat bundan yaklaşık 4 yıl kadar önce merhabalaşmaya başladığım iş ortamı olarak ayrılsakta asla bağımızın kopmadığı çok sevdiğim bir arkadaşım. Ben evlilik ve çocuk konusunda onu takip eder gibi hep ondan sonra gerçekleştirdim her iki olayı da.Burak Taha'yla Tarkan arasında da yaklaşık 7 ay kadar fark var.

Bu artist pozlar Burak Taha'ya ait

Bu da Betülcüm.

Benim için çok güzel bol sohbetli harika birgündü. Ama aynı şeyi abimiz Burak Taha için zannedersem söyleyemiyeceğim. Nedenmi? Çünkü eve küçük bir ufaklık gelince ve annesi teyzeleri bizim Tarkan'ı biraz sevince yavrum biraz kıskandı galiba. Oyüzdende Tarkan'a yüz vermedi tabi bizimkide ondan ilgi bekleyince aşağıdaki fotolarda ki durum ortaya çıktı. Yani birbirlerine yanaşmayan iki küçük bücürük. Eee çok doğal bende olsam bende kıskanırdım annem ve teyzelerim benden başkasıyla ilgilenince.


Tarkan'da çok güzel bir gün geçirdi. Etrafında çok güzel 3 bayan deymeyin keyfine.Bi ara oynarken damağını çarpıp içli içli ağlaması hariç onun içinde çok güzel bir değişiklik oldu.







Gün sonunda eşim bizi almaya geldi ve daha sonra onunla Kayhan'da güzel bir pideli köfte yedik oğluşumuza 2 kitap aldık evimize geri döndük.

3 yorum:

Güneş dedi ki...

Ne güzel tarkan iyileşmiş gezmelere gitmiş pozlar bile vermiş.. :)

Tarkanın Annesi dedi ki...

oh sorma vallaha çocuk hasta olunca insanın bişey yapası bile gelmiyor Güneşcim.Neyse ki şimdilik iyiyiz Allah'a şükür.

İkizBebek dedi ki...

onlar hastayken,acaip oluyor insan,onların o halsiz hali bitiriyor insanı,ama azıcık gözleri açıldı mı hemen coşuyor insan.