11 Mayıs 2009 Pazartesi

Anneler Günü Ertesi

Herkesin Anneler Gününü tekrar kutlayarak başlamak istiyorum. Gerçi okuyanlar bilmem gördümü ama bir gün öncesinden ben kutlama mesajımı yayınlamıştım.Bugün de dün yaşadıklarımızı bi anlatayım istedim.

Çok güzel birgündü gerçekten. Sabah güne oğlumun gülücükleriyle uyandım. Saat 7 'ydi. Aldım, sarıldım kokladım, gözünün içine baktım oda bana baktı tıpkı kocaman biriymiş gibi. Sonra karnını doyurdum, altını açtım (zaten bu hali çok seviyor cıbıldak cıbıldak olayım halini) sonra biz kahvaltı yaparken babası bi ara dışarı çıktı. Tabi ben kendi içimden düşünüyorum bi anneler günüm kutlanır dimi. Ben bu acımasızca ve bencilce düşüncelere garg olmuşken eşim gelmiş odaya geçmiş sessizce odaya bir girdim minik oğlumun elinde çantanın sapı bana anneler günün kutlu olsun diyorlar. O anki mutluluğumu anlatamam. Sağolsun babası oğlumun adına bana bir kol çantası almış. Zaten çok ihtiyacım vardı. Tarkan'ın hediye ettiği çantaya bakarmısınız.....




Bu güzel armağandan sonra havanında güzel olmasını fırsat bilerek dışarı çıktık. Dijital bir fotoğraf makinasıyla, eşim kendisi için yeni bir cep telefonu istiyordu onları aldık ve karnımız aç bir şekilde kendimizi Mcdonalds'a attık yedik, içtik, sohbet ettik, çocuklara dağıtılan hediye balonumuzu aldık ve ordan çıktık. Bu arada oğluş puşetinde mışıl mışıl uyuyordu. Şekil 1A'da görüldüğü üzere:









Sonra hava hafif esintili olsa da güneşin o güzel sıcaklığını hissedercesine biraz turladık. Tabi Tarkan halinden son derece memnun etrafa ve bizlere gülen gözlerle baktı.




Ve daha sonra da arbamıza binerek ilk önce anneme uğrayıp anneler gününü kutladık ve sonrada kayınvalideme uğrayıp anneler gününü kutlayarak finali pestilimiz çıkmış bir vaziyette evde yaptık. Kıssadan hisse :
  • Anne olmak çok güzel bir duyguymuş böyle günlerde insan birkat daha iyi anlıyor.

  • Hayatımda yaşadığım en güzel en hoş gündü diyebilirim.

  • Neden olmasınki eşim,yavrum ve ben çok hoş bir tablo benim için.

  • Allah beni eşimden ve oğluşumdan ayırmasın.

  • Ve tekrardan kendi annem ve kayınvalidem başta olmak üzere herkesin geçmiş anneler gününü kutluyorum.

Tatlı kuzum benim. İşte bana verdiğin en güzel hediye bu tatlı gülüşün. Gülen yüzün hiç solmasın annecim.

3 yorum:

Yelish dedi ki...

masallahhh

İpek Aral Kişioğlu dedi ki...

Geçmiş anneler gününüzü biz de kutlarız, çok güzel bir gün geçiröişsiniz :)

İpek Aral Kişioğlu dedi ki...

Bizim blogumuz Minik Yaprak'ın Günlüğü. Maalesef buraya google hesabım ile kayıt olmak zorunda kaldım.
http://www.yaprakkisioglu.com'a sizi de bekleriz. Gerçi Yaprak Tarkan'dan biraz büyük ama ... :)