5 Ekim 2009 Pazartesi

Benim Kurt İş Başında

Benim kurt dün yedi bitirdi beni;

Arasammı? Yok aramıyayım....

Aha yaaa gene hırlamaya başladı yok yok arıycam belki de yanlış kontrol etti.

Beş dk sonra düzelince 'Tarkan dur bakayım' iyi galiba

Hemen hemen günüm acaba doktoru arasammı aramasammı hesabı yapmakla geçti tabi bugün yenik düştüm ve aradım

Doktor bana ne dedi peki:

Sibel hanım içiniz bu kadar rahat değilse röntgen çektirelim ama bana sorarsanız gerek yok çünkü öksürük öyle hemen geçmez en az 2, 3 hafta balgam öksürük devam eder Tarkan iyi merak etmeyin öksürük içinde biraz daha zaman tanıyın.

Evet biraz daha zaman tanıycam gerçekten dediği sürekte iyileşmezse bi röntgen çektircem yaaa ben çok mu evham yapıyorum????

Bu arada bugün Tarkan'ın saçlarını tarağıyla taradım hemen tarağa odaklandı tabiki elimden aldı

Hadi annecim sende saçlarını tara dememle küçücük elleriyle o küçük tarağını saçlarına sürmeye başladı tabi onunki taramaktan ziyade bozmak gibi oldu ama 2. kere de aynı şeyi söylediğimde gene tarar gibi tarağı saçlarına sürdü. Ya nerden bilirsin sen saç taramayı öptüm öptüm doyamadım o küçük ellerini....

7 yorum:

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Selam,
Tuğra da aynı şekilde, hırıltı ve öksürük devam ediyor, edermişte..
Öksürük çoğalmadıkça sorun yokmuş, ara ara öksürmeler normalmiş. Bende senin gibi evfam yapıyorum ya ciğerlerine inerse diye..Balgam söktürücü kullanıyoruz, bu şurup sayesinde biraz daha rahatlıyo Tuğra..
Biran önce sağlıklarına kavuşsunlar inşallah..

ELİF dedi ki...

Sibelciğim birazcık sabret, öksürük hemen geçmez ki...Röntgen çektirmek hiç iyi birşey değil, hele de öksürük için çektirmek çok gereksiz bence...Çok evhamlısın birazcık sabır...

yeşim dedi ki...

Sibelcim bence de bekle birazcık öksürüğün geçmesi için..Saçını taramaya çalışan o minik elleri benim için de öp:))

Eylm-Sdnz dedi ki...

bizler evhamlı anneler gurubuna dahil ettim senide,benim gibi:))ama biraz sabır,öksürük bir ayı geçkin bir sürede bile ancak geçebiliyor..o tombiş parmaklarını ısırırım ben...afferin oğluşa..

fazi dedi ki...

sibel evhamlı olmakta fayda var bence :) evhamlı dediğimiz anne grubunun çocukları çok daha kontrol altında büyüyüp erken dönem hastalık saptsamaları yapılıyor.Tabi buna bağlı olarak erken tedavi hastalığın bir sonra ki evresine geçmesini engelliyor.Evham iyidir.Bol sıvı ,ılık vitaminli çorbalar ,uygun ısıda bol köpüklü banyo ve taaabi kii anne sütüüüü (varsa :) bende kalmadı da )

Duru'nun Annesi Gonca dedi ki...

geçmiş olsun umarım atlatır. hastalık geçiyor ama öksürük belli bir süre kalıyor

Adsız dedi ki...

ne yazık ki anneliğin doğasında var endişelenmek, evhamlanmak.. biraz sabır.. öksürük çabuk geçmez bazen. ben oğlumun 1 ay boyunca öksürdüğünü biliyorum. bi geldi mi kolay gitmiyo meret.. geçmiş olsun.. öpüyorum tatlı yakışıklıyı.. :)