24 Ekim 2009 Cumartesi

Şimdilik Durumlar Fena Değil Gibi

Dün akşam eve gittiğimde Tarkan biraz daha iyiydi sanki. Balgam olayı biraz azaldı gibi bi burnu tıkanıyor onuda spreyle açıyorum artık. Dün ishal mevzusunu biraz ben abartmışım galiba kayınvalidem telaş edecek bişey yok dedi ishal denecek tarzda değil genede patates püresi ve muz uygulanacak notlara yazıldı. Birtek şimdilik ateş kusma gibi şeylerin olmaması içime biraz su serpiyor hele şu birkaç gün daha geçsin bakalım.Geceleri artık ağlayarak uyanıyor ve hep göğsümde yatmak istiyor bende biraz pışpışlayıp oyalandırıyorum sonra yatağına koyuyorum. Gece uyanmaları çok sıklaştı iyi olsunda artık gerisi önemli değil. Aslında keyfi yerinde bi oyunlar bi şaklabanlıklar sabah uyanmış bi baktım bana göz kırpıyor sonra da gülüyor. Sırtını popoyu çevirip sırtını kaşıttırıyor ooooh ne hoşuna gidiyor aman sormayın.
Dün iş çıkışı biraz alışveriş yaptım hem anneye hem Tarkoş'a. Baba kendi alcakmış kendi zevkine göre o yüzden ona dokunmadım. Tarkan'ın malum hergün büyümesi hasebiyle biray önce aldıklarım bile küçük geliyor o yüzden az biraz büyük aldım 1 yaşa göre. Anne ve oğula ayakkabı anneye bir çizme o bu derken paracıklar bitti ama hakikaten bu alışveriş olayı müthiş bir deşarj aldıkça rahatlıyorsun. Listede aslında çok şeyler var ama birdahaki çıkışa onlarda yoksa elimde çarşıyla dönecektim.
Bakalım bugün yeni birgün neler yaşayacağız neler yazacağız aklımızın bir köşesine herşey umarım güzel geçer.

6 yorum:

Belkıs dedi ki...

Sevindim daha iyi olmanıza :)Şu alışveriş olayından banada lazım ancak Ece'yi düşünmekten kendimi unutuyorum. Üstümdekileri sokağa atsam Belkısın bunlar diye geri getirirler :)

Adsız dedi ki...

kıyamam ona ben...
Ne olur bebekler hiç hastalanmasa...
kıyamıyorum hiç neresi ağrır ne ister anlatamıyorlar ağlıyorlar sadece...
Allahım korusun onları...
İyi olmanız daha da iyi olmanız dileğiyle...
Sevgilerle...

Tarkanın Annesi dedi ki...

İlahi belkıs ne güldüm son sözüne bende aynıyım aslına bakarsan hep öncekilerle idare edeyim diyorum ama insan vallaha çarşıya çıkınca anlıyor artık almalıyım diyor vallaha kapalı çarşıya girince bi o dükkan bi bu dükkan nalbantoğlu derken ne çok almam gereken varmış dedim kendime.Ama tabi gene de bi baktım hep Tarkan'a almış aslında klendimi gene geriye atmışım.

Gökyüzünün ömrü vallaha ne güzel olur senin dediğin gibi hiç hastalanmasalar bazen annem 4 çocuğa nasıl büyütmüş diye hayret ediyorum biz bir tanede neler çekiyoruz.

fazi dedi ki...

ben hala belkıs'a gülüyorum:) al benden de o kadar :)

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Canım benim sevindim iyi olduğuna, umarım burun akıntısından da bir an önce kurtulursunuz.Tekrar geçmiş olsun, sağlıklı güzel günler diliyorum.

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

canım senı mımledım haberın olsun.bloguma bakıp,cevaplarsan sevınırım.İzleyicilerim arasında yoksan eklersen sevınırım