5 Haziran 2009 Cuma

ACI

Hüngür hüngür bağıra bağıra ağladım. Hala susturamadım kendimi. İşyerinde herkes niye ağladığımı merak ediyor. Beni anlayabilirler miki? hülya'nin tuna'sı: Kabus bunu anca benim gibiler anlar.Ah meleğim içimi yaktın kavurdun.

5 yorum:

Yelish dedi ki...

beni artik bu haberler sinir hastasi edecek .Ama lafin gelisi degil , gercek anlamda Allah sabir versin tum yakinlarina diyorum ve ettigim kufurleri icime atiyorum

tarkanın annişi dedi ki...

Ah ben ne beddualar ne sitemler ne ahlar ettim ama işte o minicik yüreği getirmiyor geri.Şerefsiz oğlu Şerefsiz bide piskin piskin suç benim değil diyebiliyor.

Adsız dedi ki...

en büyük acı..Allah sabır versin :(

Primarima dedi ki...

Alkol alıpda yollara çıkan o lanet olası insan bozmalarına en agır cezalar verılse keşke!

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

tövbe estagfurullah ya " la havle vela guvvete illa billah" allah'ım sen ağzıma mukayyet ol! sen beni sına-delirtme ... Eee be o.çocuğu o karartı dediğin 3 aylık bebek ve gençliğine az kalmış bir kız. gerizekalı ... Annen kesin hayırlı bir evlattır da sen olamamışsın. Allah sabırlar versin. Bir an düşündüm de Allah'ım sen herkesin yavrusuna - ailesine sahip çık. Sen bizleri böyle yaralarla sınama rabbim büyüksün !... O'na bi isim de takamam ki it desen hayvanlara hakaret, insan diyene küfrederim şuracıkta, ölümün de aynı böyle olur inşallah .Allah'ım sen beni durdur, gözlerim karardı artık, beynim sulandı LANET OLSUN !