15 Haziran 2009 Pazartesi

Doktorundan Tarkan'a, Doktorundan Tarkan'a Kontrol Tamam: Sıfır Hata, Sıfır Hata

Heeeeeeeyyyyyy millet merhaba bugün güzel birgün.... Neden mi??????????
Tarkan'ın sabah doktor kontrolü vardı. Doktorun muayenesi için beklerken herkesin bir şekilde gözü Tarkan'a takıldı. Bizimkinin dünya umrunda değil bi seviniyor bi gülücükler atıyor bir hop hop hoplar yapıyor maşallah. Muayene sıramız geldiğinde bi amca ya bunu bana bırakın siz gidin bile dedi. Maşallah benim oğluşuma gülmeyi çok seviyor Allah yüzünü hep güldürsün inşallah.
Girdik içeri doktorumuz bizi çok güzel karşıladı.Gülücükler tabi doktorada atıldı. Tabi doktorumuzda ona gülücükler atmaya başladı.
Kilomuz: 8,200 kg

Boy: 67 cm

Baş Çevremiz: 42 cm

Gözümüz, burnumuz, kulağımız, karnımız, ciğerlerimiz herbiryerimiz çok iyi maşallah. Bugün güzel olmasında ne olsun. Doktorumuz bile huzurla söyledi çok iyi derken.

Artık dolu dolu 6 ay olcağız birkaç gün sonra. O yüzden kahvaltı listesi de yazdı verdi. Gerçi listeyi babannesine bıraktım ama aklımda kalanlar şöyleydi:
Yumurta sarısı (yarımından biraz az)

Tuzsuz beyaz peynir veya labne

biraz ekmek içi veya bebe bisküvisi 4-5 adet

1 çay kaşığı ev yapımı reçel veya pekmez

1 çay kaşığı tereyağı

yarım bardak meyve suyu

Bunları püre haline getirip yedireceğiz. Maşallah benim olluşuma beeee.Adam olmuşta kahvaltı bile yiyecekmiş. Artık pazarları özellikle kahvaltı masamızın onur konuğu olcak yavyum.

Neyse az birazda dünden bahsedip kaçayım çoooook işim var.

Dün maaaaaile babanne dede dahil, Bursa'nın çok güzel bir köyüne Kurtal'a gittik. Eşimin yakın aile dostları varmış gerçi ben kendilerini yeni tanıdım ve tanıdığıma da çok memnun oldum.

Bizi öyle güzel ağırladılar öyle güzel vakit geçirdikki orda anlatamam.

Aslında Gemlik'e yakın merkezede arabayla 45 dk uzaklıkta bir köy. Tertemiz esen havası, şehirsi yapıları ama taşlı köy yolları, zeytinlikleri bi dolu kiraz ağaçları ile dolu 4 saatlik zaman dilimi inanın az geldi hepimize.

Ev sahipleri bizi zeytinliklerine götürdü. Zeytinlik içine birde kiraz ağaçları dikmişler birkaç tane. Ama maşallah dalları kırılıyor. Fotolardan bile anlaşılıyordur. Bir koca sele topladık. Sonra yiye yiye geri geldik bu arada ilkkez traktöre bindim.Harikaydı.







Döndük yedik içtik bu arada Tarkan ne mi yaptı dilimi ısırayım hep uyudu havası iyi geldi galiba.

Akşama da eşimin Halası oğlu ve gelinleri gelceklerdi İstanbul'dan. Onlarda Gemlik'teyiz biz değince çıktık ve yolda buluşarak Bursa'ya döndük.
Eşimin halasının birde 1,5 yaşında Duru adında bir torunu var. Tam Tarkan'lık. Allah'ım ne sevindi ne sevindi Tarkan kızı resmen çekiyor benimle oyna diye. Gülücükler atıyor uçacak.Tabi yavrum hep bizim gibi koca koca insanları göre göre öööğğğğ geldi bana diyordur.

Neyse saat 10'a kadar öyle böyle çocuklarla oyna onları doyur ve uyut faslını geçtikten sonra babannelerine teslim edip biz koca bebekler Dağ yolundaki İnkaya çınarında çay içmeye çıktık. Güzeldi. Tüm günün yorgunluğu çıkmış oldu. Yaklaşık 12 gibi eve vardığımızda Duru ayakta Tarkan yataktaydı. Sardık sarmaladık öptük kokladık yavruyu, evimizin yolunu tuttuk. Birkaç dk sonraysa kendi yatağının keyfini çıkarıyordu Tarkancık.....

5 yorum:

mine dedi ki...

maşallah tarkana..ne güzel gülüş bu böylee...bu hafta bizimde kontrolümüz var bakalım ne olacak...saglıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil canım öptüm..

tarkanın annişi dedi ki...

Umarım Ceylin'in de kontrolü süper geçer. İlgine ve sözlerine sonsuz teşekkürler.Bende de kocaman öpücükler

yeşim dedi ki...

Yavrum ne güzel gülüyor, yüzü hep gülsün inşallah:)) Bu arada kirazlara bayıldım:))

Primarima dedi ki...

Belli zaten fotolardan güleç yuzlu bır cocuk oldugu:)
Maşallah.

Naile dedi ki...

bu kadar güzel şeye bize de ancak maşallah demek düşerrrr :)